Pomoć početniku
Re: Pomoć početniku
Sto se tice stvari u boxu. Da li je dobro ovako?
U boksu par kutija od sladoleda u kojima je sloj vermikulita, pa sloj razi ili kukuruza i onda preko mali sloj vermikulita? CInija sa vodom za odrzavanje vlaznosti vazduha, i led sijalica? Otvaranje svaki dan 2,3 puta po 30 sec i prskanje par puta kad se osusi vermikulit-raz?
Ta metoda mi deluje najlaksa. Po sajtu se mnogo pise o nekim metodama i izrazima koje uopste ne razumem pa molim za pomoc ili neko kratko uputstvo
Procitao sam prirucnik od red uzgoj pc gljiva na razi i to mi deluje bas jasno, a one kejkove ne razumem bas najbolje
U boksu par kutija od sladoleda u kojima je sloj vermikulita, pa sloj razi ili kukuruza i onda preko mali sloj vermikulita? CInija sa vodom za odrzavanje vlaznosti vazduha, i led sijalica? Otvaranje svaki dan 2,3 puta po 30 sec i prskanje par puta kad se osusi vermikulit-raz?
Ta metoda mi deluje najlaksa. Po sajtu se mnogo pise o nekim metodama i izrazima koje uopste ne razumem pa molim za pomoc ili neko kratko uputstvo
Procitao sam prirucnik od red uzgoj pc gljiva na razi i to mi deluje bas jasno, a one kejkove ne razumem bas najbolje
- danko fafanko
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 58 puta
Prvo šta trebaš su šprice za spore i ekspres lonac...TeM@ je napisao/la:Pozdrav, print sam nabavio, što je sad prvo sljedeće što trebam. Imam kukuruz(kokice), perlit,, tegle, expreas lonac jos ne, kante od jupola umjesto yisk kutija
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
čemu ti pričaš?Molder je napisao/la:Sto se tice stvari u boxu. Da li je dobro ovako?
što si se zapetljao zašto komplicirati
Prirodna je jednostavna i samo je voli jer to je jedino traži
Ja bi na tvom mjestu umjesto vermikulita koristio kokosov treset..pa nije potrebna nikakva posuda s vodom..te prskanje nije potrebno do nakon prvog flusha jer ce kokos drzati tu vlagu dovoljno dugo..zelis li vlage..u box na dno stavi vlaznog perlita i onda na to te kutije od sladoleda.Molder je napisao/la:Sto se tice stvari u boxu. Da li je dobro ovako?
Jebiga, svatko ima neku svoju metodu..
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
- danko fafanko
- Vid Svante
- Ima zahvala: 136 puta
- pohvaljen: 70 puta
Nemojte o tome razmišljati šta će biti najbolje samo čini i voli i to će biti dovoljno a ona će ti govoriti ako ih jedeš. Nemojte se zamarati oko gluposti šta bi ovo ono koliko će biti kila jedna dvije 320 p**** materine... colacino
Hvala, mislim da je tako najbolje. Postepeno, opusteno, i ako treba da nignu, niknuce i ja cu biti srecan 

Da li mogu sliku učitat da ni netko kaze valja li što ove tegle.. U 2 od 2 mi se pojavio micelj na dnu, nakon toga silom prilika 4,5dana na 17,18 pa je stagnirao, zatim sam poceo 2 dana vec odrzavat temp na 24 i počeo se širit prema gore, samo što zrno s gornje strane vise mi izgleda kao bjela paučina nego micelj s donhe strane odakle je počeo.. Dakle red mozda od 2/3 zrba debel od dna tegle, na dnu je micelj sigurno ali be znqm da li je s gornje strane zrna paučina.. Ta sumljiva zrna nekako su kao baršunasta.. Ako mogu nekako sliku okacit vjerujem da bi lako dobio odgovor
Otvori napredno uređivanje i prikaz na dnu, nađi u alatima Uploadanje slike, ubaci sliku koju hoćeš, uploaduj, i dobićeš link na tom istom mestu, onda prekopiraj taj link u normalnu poruku, to je to
- danko fafanko
Probaj pomirisat, skužit ćeš po mirisu...TeM@ je napisao/la:Da li mogu sliku učitat da ni netko kaze valja li što ove tegle.. U 2 od 2 mi se pojavio micelj na dnu, nakon toga silom prilika 4,5dana na 17,18 pa je stagnirao, zatim sam poceo 2 dana vec odrzavat temp na 24 i počeo se širit prema gore, samo što zrno s gornje strane vise mi izgleda kao bjela paučina nego micelj s donhe strane odakle je počeo.. Dakle red mozda od 2/3 zrba debel od dna tegle, na dnu je micelj sigurno ali be znqm da li je s gornje strane zrna paučina.. Ta sumljiva zrna nekako su kao baršunasta.. Ako mogu nekako sliku okacit vjerujem da bi lako dobio odgovor