Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
-
- Ima zahvala: 5 puta
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
A glupo pitanje ali evo ga, Jel na povratnu kuvertu pisem Croatia ili Hrvatska ili oboje?
Isto ti je
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
-
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 1 put
Vec nekoliko dana FSRE stranicu ne mogu da otvorim. Da li im je server oboren, ili je nesto do mog kompjutera... Imate li i vi taj problem? Mozda neko zna sta je u pitanju?
Freedom's just another word for nothin' left to lose...
server..dafodil je napisao/la:Vec nekoliko dana FSRE stranicu ne mogu da otvorim. Da li im je server oboren, ili je nesto do mog kompjutera... Imate li i vi taj problem? Mozda neko zna sta je u pitanju?
imas FSE espana, kod njih imaš dosta više izbora a mozes i placati na vise nacina.
ja sam naručio tako da sam im uplatio iz banke na račun njihov donaciju 8,5€ za 3 printa i stiglo za dva tjedna.
-
- Ima zahvala: 9 puta
- pohvaljen: 1 put
Vidi stvarno, jbg. Nadam se da ce stici sto sam poruciodafodil je napisao/la:Vec nekoliko dana FSRE stranicu ne mogu da otvorim. Da li im je server oboren, ili je nesto do mog kompjutera... Imate li i vi taj problem? Mozda neko zna sta je u pitanju?

-
- Ima zahvala: 5 puta
Evo cisto da javim da je meni danas stiglo. Posto sam ja njima napisao da posalju bilo sta pogodno za pocetnika dobio sam "Mexican/Palenque", pa ako bi netko htio napisat rijec dvije o toj sorti ili me uputit tamo gdje vec pise bio bih zahvalan.
vec dve nedelje cekam Spance u mom postanskom sanducetu - ziv se pojedoh od neizvesnosti :/
Freedom's just another word for nothin' left to lose...
trebao si dat euro dva vise pa dobijes preporucenom postom mozes pratit posiljkudafodil je napisao/la:vec dve nedelje cekam Spance u mom postanskom sanducetu - ziv se pojedoh od neizvesnosti :/