[quote]
'You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop.' Rumi

Ako ti se ne da objašnjavati, slobodno ignoriraj ovaj moj post. Zanima me kakve si vježbe radio i u kakve stvari si vjerovao.mr.boz je napisao/la:No imao sam nešto drugo, a to su bile takozvane deluzije odnosno kriva vjerovanja. Vjerovao sam u stvari u koje se inače ne vjeruje. Ta kriva uvjerenja su krenula vježbama koje sam radio i nekoliko dana prije tih iskustva sam imao vrlo živahne snove u kojima su se pojavljivale zmije.
Najživlji san koji sam imao, dan prije nego je u moj stan upala policija i hitna na poziv moje majke je da sam sjedio na livadi i iza leđa se pojavila zmija koja se ušuljala ispod majice i počela me omotavati. To je bio toliko živ san da sam se prenuo i pao s kreveta.
Dan nakon toga, bio sam zaključan na zatvorenom odjelu duševne bolnice, dobio sam lijekove od kojih sam razvio pseudo Parkinsona i trebale su mi godine da se sasvim oporavim od tog iskustva.
podsjeća me sve ovo što si napisao i na djela Carlosa Castanede..Ima frapantnih sličnosti . Jesi li možda čitao njegove knjige? Njegovo poimanje stvarnosti itd.mr.boz je napisao/la: Što je realitet? Što je točno stvarnost i kako definirati stvarnost? Gdje se stvarnost nalazi i tko određuje što je stvarno, a što nije stvarno? Da li to određuje naša svijest, naša psiha koja diktira što vidimo, čujemo, osjećamo ili stvarnost diktira neka izvanjska sila koja nije dio naše psihe?
, da sam inkarnacija svjetla, vode, vatre, zemlje, zraka. Da sam jedno sa svemirom, da je svemir u meni i da sam ovdje kako bih iskusio upravo taj ultimativan osjećaj pripadanja svijetu. Svi smo jedan organizam...