Ja sam probao onaj put kada sam pitao ovde.. To mi je bio treci put. Pre toga sam skoro probao jos jednom. Semenke nisu sve iz zrelih caura, tacnije ni jedna nije bila raspuknuta, bile su zatvorene dok su bile ubrane i bile su raznih velicina, od onih krupnijih skoro kao raspuknutih do nekih bas sitnih.. Vidi se i u semenkama da je po koja bledja od ostalih, neke su i manje.. Nije bitno.. Pojeo sam oko 75 semenki, usta su bila bas suva, nisam uspeo da ih navlazim ni posle vode, i voda mi je sa tako suvim ustima bas bila teska i neprijatna za pice.. Osecao sam neki pritisak u ocima, kao i blagu jedva primetnu neravnotezu. Mislim da sam iz necije perspektive delovao malo zbunjeno, izgubljeno, mozda prosirene zenice, nisam obracao bas paznju na to.. Uglavnom, semenke sam dobro izmixovao, da bi uspeo da nadjem svoju tacnu dozu, jer su svi ostali pokusaji nisu bili uspesni. Sa skroz zrelim caurama nisam postigao nikakvo dejstvo, samo sam oslepeo. Sa ovim ne zrelim i ponekom sitnom je bilo znaci nekog efekta, a slepila skoro da nije ni bilo.. Na semenke sam zaboravio, evo su mi sad u tegli, tegla je otvorena jer su mi se jednom ubudjale, sad su se verovatno osusile, jel preporucujete da ih zatvorim? Dali su izgubile nesto dejstva sto su stajale otvorene? Javljam vam kakvo ce biti sledece konzumiranje, povecao bi dozu za 20-30 semenki, to bi trebala da bude prava, mozda jos malo ali necu povecati sigurno vise od ovog za sledece konzumiranje.. Pozdrav