volim motati duhan, ekonomično je, manje štetno, vidiš što pušiš i da sad ne nabrajam još masu toga...
dosta duhana sam pušio, barem jednom onako za probu, ali ostala su tri najbolja: golden virginia, george karelias i bali shag white halfzware
virginia mi je super, jedino zamjeram što se brzo razgrabi, i što je nekada previše vlažan, inače dobar duhan pa i za mješanje s travom (jedn među boljima)
george karelias je fini aromatičan i ukusan duhan, jako dobro rezan, njega uzmem kad se zasitim virginije, jer ne volim nonstop pušiti isti duhan, ali njega ne mogu pušiti nonstop, također. što se tiče mješanja s travom, također dobar, možda čak i bolji nego virginia
bali shag, njega sam prije najčešće pušio, također taman za travu, nije težak i nije previše aromatiziran, jedino mi je loše to što me dosta reže u grlu kada se previše osuši
trenutno se dimi virginia, već treće pakovanje za redom, mislim da je idući na repertoaru karelias

što se tiče rizlica, smoking zelene ili crvene, filteri gizeh slim, ne volim swan jer se počnu ''raščijavati''
probat ću taj van nelle, vidio sam ga na polici, htio sam ga uzeti ali nisam
postao sam skeptičan oko isprobavanja raznih duhana, jer sam ih dosta probao i sad više ne volim to raditi, imam svoj top tri, iako ne kažem da mi se možda nebi svidio, vidjet ću
a cigarete, ne pušim ih više, prečudan osjećaj na usnama haha, ne sviđa mi se okus, zapalim nekad ali jako rijetko, ne kupujem više uopće, radije ostanem bez duhana nego kupim cigarete