Identifikacija nepoznatih čarobnih gljiva
Re: Identifikacija nepoznatih čarobnih gljiva
Psychonaut, negdje pri pocetku ove teme ih je tip jako htio nac i bio uvjeren da hoce, par tjedana kasnije je nasao Panaeolus cinctulus u svom vrtu.
Jednom kasnije je neki tip stavio par mutnih slika na kojima su 95% bile P. semilanceata negdje s istoka Hr, ali se kasnije nije vise javljao da potvrdimo. I to je sve sto je ovdje pronadjeno od psihoaktivnih gljiva.
Ja sam prosle godine slucajno naletio na moguce psihoaktivnu Inocybe corydalina, ali sto se tice Psilocyba nisam cuo ni za jedno potvrdjeno nalaziste juznije od Slovenije.
Jednom kasnije je neki tip stavio par mutnih slika na kojima su 95% bile P. semilanceata negdje s istoka Hr, ali se kasnije nije vise javljao da potvrdimo. I to je sve sto je ovdje pronadjeno od psihoaktivnih gljiva.
Ja sam prosle godine slucajno naletio na moguce psihoaktivnu Inocybe corydalina, ali sto se tice Psilocyba nisam cuo ni za jedno potvrdjeno nalaziste juznije od Slovenije.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Tko na jastuku ima vrt služi tome vrtu danju i noću, zelen i bez ičega svoga.
Šta nitko nezna ili?

Tko na jastuku ima vrt služi tome vrtu danju i noću, zelen i bez ičega svoga.
Psathyrella vrsta.
Xerula, Hygrocybe, Mycena, Amanita (?), Lepista, Laccaria.
Za prvu nisam siguran jer se ne vide nikakve karakteristike, možda Cortinarius. Ostale su Hygrocybe conica, Laccaria laccata, Lepista nuda.
-
- Ima zahvala: 1 put