Što se tiče pečurki riz14, znam da su okidač, nisam ni rekao da su uzročnik već da "mogu dovesti do" navedenih problema. Da, samoubistvo jeste mogućnost, jer nisu svi koji uzmu gljive dobro informisani, ne znaju svi šta ih čeka i nije svima savest čista. Do samoubistva može doći usled tripa, a može doći i posle efekata, kada odkriješ u (o) sebi šta nisi trebao odkriti. Što se tiče šizofrenije i ostalih psihičkih bolesti: neko možda ne zna istoriju svoje porodice i baš to što si rekao: ne zna da šizofreniju vać ima. Nemojte me pogrešno shvatiti, ja sam ljubitelj droga, ali onih izabranih, u koje pečurke definitivno spadaju, ali iz navedenih razloga nisu za svakoga, ali mogu biti (osim za šizofreničare), ako se osoba dovede u pravo stanje uma: da zna kako pečurka deluje, da zna šta može da očekuje, a u trenutcima delovanja gljve da bude na pravom mestu u pravo vreme (često i sa pravim ljudima), a najviše od svega, gljive ne treba uzimati ako se oseća strah od onog što može da se desi (treba biti uveren u sebe i u pozitivno dejstvo gljiva). One definitivno nisu droga koju bi dozvolio u uličnom prometu. I, tako, meni još uvek niko nije odgovorio na ono zbog čega sam došao, već se upuštamo u nepotrebne rasprave u kojima će nam brzo ponestati argumenata, i onda, kao i uvek, ostaje samo: ko veruje a ko ne veruje.

Eto, morao sam smajliće da postavljam, što nemam običaj da radim, da vam privučem pažnju.