Rođendan :)
Re: Rođendan :)
Dobro jutro dragi ljudi, da ne bude da se nisam oglasila
Ne nisam zaboravila, nikako do kompa da vas sve ljubnem i zahvalim vam što ste dio ovog malog mjesta i što ga skupa gradimo. Tek/već nam je 3 godine, na nama je da nastavimo u istom duhu i samo rastemo.
Kao i uvijek, kako bi označili naš rođendan i proljeće koje je napokon došlo, pokrenut ćemo nagradnu igru da vas malo nagradimo.. a i da se igramo.
Stej tjund... uskoro, samo da se organiziramo
Ljubi vas Red
Ne nisam zaboravila, nikako do kompa da vas sve ljubnem i zahvalim vam što ste dio ovog malog mjesta i što ga skupa gradimo. Tek/već nam je 3 godine, na nama je da nastavimo u istom duhu i samo rastemo.
Kao i uvijek, kako bi označili naš rođendan i proljeće koje je napokon došlo, pokrenut ćemo nagradnu igru da vas malo nagradimo.. a i da se igramo.
Stej tjund... uskoro, samo da se organiziramo
Ljubi vas Red
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Ajd nešto kreativno smisli, sretan rodjendan!
Tko na jastuku ima vrt služi tome vrtu danju i noću, zelen i bez ičega svoga.
Uletih ovako skroz nova na forum a i u slavlje E pa sretan vam i zelen rođendan
Whichever road I follow, I walk in the land of many gods, and they love and eat one another. Suddenly all my ancestors are behind me. Be still, they say. Watch and listen. You are the result of the love of thousands.
vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan
- Devil'sChase
- Ima zahvala: 316 puta
- pohvaljen: 206 puta
Nego ekipaaa, danas se probudim, reko idem napisati odmah, al nisam stigo, pa budem kad dodem doma, i sad me evo, tu po-obavljo neke stvari, poprico s ljudima, i gotov, pa evo the Majko mogu ti lijepo čestitati već, ili da kažem tek, četvrti rođendan , u samo 4 godine kako si punija i izdašnija, punoo novih članoova, i bas sam sretan.
Sretan Roćkasss ma evo ti jedna ruža , a evo može i cvijetić onda
Sretan Roćkasss ma evo ti jedna ruža , a evo može i cvijetić onda
tako je, živila ti nama i mi sa vama još 100 godina
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."
- antoniopavaroti
- Ima zahvala: 358 puta
- pohvaljen: 338 puta
Evo da se i ja pridružim ekipi sa prigodnim dobrim željama za četvrti rođendan !
I da naravno...slavimo svi skupa barem još pedesetak rođendana Themajke...
I da naravno...slavimo svi skupa barem još pedesetak rođendana Themajke...
Zadnja izmjena: antoniopavaroti, dana/u 22.03.2014, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
" Ako želiš pobjediti ..ne smiješ izgubiti"
Eto lepi dani, pocelo prolece. The Majka vise nije mala, vec je prohodala, progovorila i danas cemo njoj u cast dunuti cetiri "svecice"
Svako dobro svima.
Svako dobro svima.
Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".