Pitanja, odgovori i sve što vas zanima
Re: Pitanja, odgovori i sve što vas zanima
tak sam si i ja mislio ah vidjecemo kad nemam dobar fotic da slikam
Ne, nema apsolutno nikakve sličnosti s niti jednom nijansom ljubičaste boje. Psilocin oksidira jarkom plavom bojom. I zdrav micelij ne poplavi u dodiru s vodom, samo u situacijama jakog stresa. Ako vidiš nešto iole ljubičasto, to je plijesan.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Strpljenje je zaista neophodno...treba pokusavati dok se ne uspe u nameri...Sto vise truda ulozite to ce vam biti lepsi osecaj kad uzmete pecurke, jer one znaju da zahvale. Za ljubav daju ljubav...kao i sva druga ziva bica..pozz
kupia san dns grijac od 75w i eo testiran ga da vidim kakav je i nisan zadovoljan.. nekako prelagano grije al bas prelagano i dugo mu treba.. sad posto neman iskustva s istim od prije neznam dali je mozda pokvaren ili stvarno tako radi?
rijec je o modelu BOYU ht-875 (china jel)
inace prodavac mi kaze kako je pravilo koliko litara akvarij da toliko ide vati grijac.. a ja sam ga stavia u mastil s par litara vode i jedva da se ista prominila tenperatura u zadnjih 1 i 45..
rijec je o modelu BOYU ht-875 (china jel)
inace prodavac mi kaze kako je pravilo koliko litara akvarij da toliko ide vati grijac.. a ja sam ga stavia u mastil s par litara vode i jedva da se ista prominila tenperatura u zadnjih 1 i 45..

Ma to bi moralo funkcionirat sa 75w grijačem. Imaš li termometar kojim mjeriš temperaturu vode ili je samo rukom probaš?
Peace, Love, Sharing & Understanding
A iman neki al nije mi bas za neke potvrde pa cu kupit novog i boljeg. Cinimi se kao da grijac ugrije vodu oko sebe i termostat ga izgasi a okolo bude ladno.. Jel teeba bit nesto sta brcka vodu??
Ribica
Ma ne treba brčkat. Kad nabaviš termometar, vidjet ćeš da je sve u redu!

Di uzet dobar termometar? Gleda san u chipoteci za uzet digitalni sa vlagometrom al nije nesto posto mu je sonda za mjerenje nekakav chip a ne metalna sonda koja moze podnit jaku vlagu..
Cekam spore i sav sam u tome da se dobro pripremim . Nadan se da ce spore doc sa FSRE.. Prvi put mi je ovo sve pa se jos kockice u glavi slazu..
Cekam spore i sav sam u tome da se dobro pripremim . Nadan se da ce spore doc sa FSRE.. Prvi put mi je ovo sve pa se jos kockice u glavi slazu..
Ima gdje hoćeš. Moj savjet ti je uzeti živin ili alkoholni termometar (to su oni sa stakalcem punjenim tekućinom čija razina ti pokazuje temperaturu). Oni su najjeftiniji i točni!