Koji smajli opisuje vase trenutno raspolozenje?
Re: Koji smajli opisuje vase trenutno raspolozenje?
Nadam se da cu sutra u setnji botanickim pronaci neke stvarcice, danas sam sasvim slucajno ugldala takvu jednu stvar, samo malecku, mozda tamo ima vise toga ..
Kao sto se nadam da cemo frend i ja stogod pametnog pronaci na sljemenu setajuci ... sto ovo .. sto ono .. uglavno oboje nam treba
Mora se i izdrzati sutrasnji dan ... administracija ... bla bla bla .. prijete mi se nekim ovrhama pa sam very happy ... to jos sto mi moj dragi exic husband napravio ... oteo mi karticu.. napravio minuse .. a ti Mare ko te jebe .. poplacaj si sve .. srecom baka dok bila ziva sve poplacala .. al naravno ovi nabili iopet kamate ... samo da ostanem sutra uredovno suzdrzana tamo da ne pocnen .. kao i uvijek .. atak na sve .. kada znam da nisam u krivu
Sat - ćit - ananda - Vigrahi.
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Homunculus
- Ima zahvala: 46 puta
- pohvaljen: 38 puta
“Stop consuming images and start producing them.”
Terence McKenna
Terence McKenna
Još bi spavala, mada mi ne fali sat vremena ... čudno, ova promjena me razbuca...ma i hoće kad vidim mrak u 5
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
odmor nakon acida...
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
još 5 dana doma, jupiiiiiiiiiiiiii