Salvia Divinorum Uzgoj

Svaka biljka, svoja priča. Upoznajte magične biljke i način na koji ih možete uzgojiti.
Psychonaut
rank11
Ima zahvala: 85 puta
 pohvaljen: 178 puta

Re: Salvia Divinorum Uzgoj

Post Postao/la Psychonaut »

Mene je 0.15g 20x ekstrakta u potpunosti razvalilo, skoro nicega se ne sjecam osim beskrenje radosti na "povratku". Moja preporuka je da definitivno probate sa manjim kolicinama na pocetku, mozda 0.1g 10x, ili cak i manje. Naravno, dubok udah i drzati dim u plucima...
I obavezno sa sitterom.
Pozivam te da budes moj ucitelj
miki
rank1

Post Postao/la miki »

pozdrav botanicari :D
nov sam na ovom forumu i interesuje me gajenje Salvia-e, ali je za sad nemam, ako uspem da je nabavim podelicu sa vama svoje iskustvo... :ymapplause:
Zadnja izmjena: miki, dana/u 14.08.2012, 19:54, ukupno mijenjano 3 puta.
MimosaHostilis
rank1
Ima zahvala: 3 puta

Post Postao/la MimosaHostilis »

Hvala Rastamanu i Psychonautu na odgovorima. Znaci mozda najbolje 0.1 ovog x20 extracta. Negde sam procitao da je cak i pola od toga dovoljno, mada ko meni moze da garantuje da mi je lik prodao x20 extract, mozda mi je uvalio slabiji, necu znati dok ne probam.
Da li bi neko od vas mogao da mi preporuci kako sam da napravim odgovarajuci pajp ili bong za Salviu posto trenutno nisam pri kesu, ili ipak savetujete da ustekam novac pa da kupim.

Bilo kako bilo ako neko moze da preporuci:

1. Koji bong je najlaksi za napraviti (a da pritom valja), mozda neki YouTube snimak, ili slikovito uputstvo?
2. Koji bong je najbolje kupiti za Salviu (a da nije skup), i gde?

Hvala.
Psychonaut
rank11
Ima zahvala: 85 puta
 pohvaljen: 178 puta

Post Postao/la Psychonaut »

Kad je salvia u pitanju, bolje probaj sa manjom kolicinom, pa predji na vecu, a ne obrnuto.
Pozivam te da budes moj ucitelj
Rado Znalac
rank1

Post Postao/la Rado Znalac »

Ima li neko u Srbiji seme salvie na prodaju?
HypnoToad
Moderator
Ima zahvala: 532 puta
 pohvaljen: 1209 puta

Post Postao/la HypnoToad »

Salvija se ne uzgaja iz sjemena, jako rijetko cvjeta, skoro nikada ti cvjetovi ne stvore sjeme, a i kada ga i naprave, nevjerojatno ga je teško natjerati da proklija. Potraži žive reznice. Ali nažalost ne na ovom forumu jer je potraživanje stvari koje su ilegalne barem u jednoj državi na ovim prostorima zabranjeno prvim pravilom. U Srbiji je salvia divinorum legalna, tako da je možda netko prodaje, a ako i ne nađeš možeš probat naručit reznicu izvana.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Salster
rank1

Post Postao/la Salster »

Ja bih samo da pitam da li ima nekoga ko je bio u kontaktu sa Bojanom sa sajta eee-bay? Želeo bih da naručim ekstrakt, ali ne znam šta da očekujem. Izvinjavam se na oživljavanju mrtve teme.
KeLavra
rank2
Ima zahvala: 10 puta
 pohvaljen: 6 puta

Post Postao/la KeLavra »

Mene dosta zbunjuje ta salvia,mislim da sam je nasao u divljini(okolica Rijeke)...
jos je zelena i cvijetovi su tek poceli ljubičastiti i jako su masni/ljepljivi,zasto se govori da se samo listovi puse,sta je s cvijetovima i dali je to to:
http://www.google.hr/search?q=salvia+di ... B450%3B671
vrtniPatuljak
rank3
Ima zahvala: 23 puta
 pohvaljen: 9 puta

Post Postao/la vrtniPatuljak »

ne
"love the life you live, live the life you love.” - Bob Marley
Devil'sChase
Moderator
Ima zahvala: 316 puta
 pohvaljen: 206 puta

Post Postao/la Devil'sChase »

Vjerojatno si naišao na livadnu kadulju (Salvia pratensis), jer Salvia divinorum je porijeklom iz Meksika i ne raste tu :)
Odgovori