u svakom slucaju druze imas ti jos toga, a Boze zdravlja bice ga tek jos, tako da sledeci put malko vise uzmes i pripremis se psihicki na trip i sacekas prave okolnosti i bice puno bolje veruj miBeli mag je napisao/la:Super je ispalo i hvala vam na podršci i pohvalamaali mislim da im potencija i nije vrhunska. Nisam siguran da li sam zeznuo stvar kod sušenja iako čitajući zaključujem da vjerojatno nisam ili ipak nije bio najbolji trenutak za putovanje što je isto moguće.
Dnevnik jednog filozofa - Thai - Pir + Proso
Re: Dnevnik jednog filozofa - Thai - Pir + Proso
Nije prvi put da se susrećem s gljivama, tako da mi je poznato koliko toliko njihovo djelovanje i kako voze, pa ipak svejedno te uvijek iznenade nečim novim 

Konstruktivna pitanja smetnutih umova
Eto, neki dan završio sa drugim flushem. Ponudio mi je svojih 20-ak g suhih ljepota. Očigledno da se genetika i nije baš poklopila pa ne daje neke snažne utiske, ali ipak ima svoje posebno djelovanje. Sve što mogu zaključiti do sada da su gljive zbilja čudna bića, veoma mistična
Trenutno je završen dunk i da vidim hoće li biti i trećeg flusha

Trenutno je završen dunk i da vidim hoće li biti i trećeg flusha

Eto ljudi da zaključim ovaj dnevnik s obzirom da se nisam dugo javljao. Substrat je dao cirka 20-ak grama u trećem flushu i još neku siću u 4. Kako mi je ovo prvi uzgoj, jako sam zadovoljan, a uz pomoć vas, foruma i vlastitog iskustva dosta toga sam naučio zato hvala svima na podršci i pomoći te čitamo/tipkamo se kroz neki drugi dnevnik

Super, evo natjerao si me na čitanje daljnje i zanimaciju za grow gljiva jer nikad nisam prije.
Bas mi lijepo to izgleda
Bas mi lijepo to izgleda
...thinkin' 'bout takin' my own life, i might as well,
'cept they might not sell weed in hell...
'cept they might not sell weed in hell...