Zanimljivo je da danas svi gledaju kako postat zdraviji, "osvjeshteniji", bolji, kreativniji...
Svi bi mi na kraju poboljshali sebe... Kroz prirodu, odnose, introventna razmishljanja, kreativnost i rad... Razumljivo je da trazhimo izlaz ili pokret cijelo vrijeme... Bar ja

Zanima me tisuchu stvari odjednom, istrazivanja sebe i svemira, svega.
I tako sam naletio na misao, misao koja me u trenutku razbila i ponovno sastavila.
Misao o evoluciji...
Naime ona nikad ne staje, kreche se, razvija nas i okolinu (ma neshto prekrasno)... I sad dolazim do pitanja da li je ovo moje stanje trenutno dobro za nju? ...(moje trenutno stanje je da sjedim kraj otvorenog prozora u kratkim rukavima vani je prohladno pada kisha, ja palim cigaretu za cigaretom i ispijam kavu i to sve prije nekog nezdravog dorucka)...

Konzumiramo razne opijate, supstance, nezdrave cestice, zdrave cestice kako bi suzbili one nezdrave, izlazimo u susret raznim temperaturama, vlagi, propuhu, mraku, neki jedu meso, neki ne, izbori razvoja

I to sve zapisujemo u sebe u svoj genetski kod. Zamislite samo kako je nash kod zapisao sve vech do sad i kako je on jedno biche koje pamti i razvija nevezano uz nashe misli i razmisljanja vech chisto mehanichki... unio si, napravio si, dobio si - vracham rezultate i pokrechem postupak razvoja...
(poznato je da su cjepiva i vechina ljekova koji "sprechevaju" samo osljabljeni virusi, bakterije da bi nashe tijelo stvorilo antitjela u nuzdi i za trenutnu potrebu)
Postupak razvoja...
Hjoooj... Kako ce tvoje tijelo reagirati na odredjenu supstancu vech je zapisano ako i nije zapisat chemo, rjeshit chemo... Kako, kako, kako... Vrlo jednostavno Kod dobije problem, zapishe ga u svoju bazu podataka (prvo sam napisao podazu

E sad... Sto vishe opterechujemo tijelo negativnim utjecajima ili onima koji se smatraju negativnim to vishe ono osnazhuje taj mehanizam... logichno je uvijek to bilo... Pa nisu nam bake bzvz govorile da nije loshe jesti s poda, da se dijeca trebaju igrati u blatu i tako to... To je stara stvar... ili dijete ce se obuch kad ce mu biti zima ne ga tjerati... Zna ono...
Tu dolazimo do evolucije... zamislite samo kad bi svoje tijelo podvrgnuli nekim opakim stvarima u umjerenoj dozi i kad bi vash kod to zapisao (ne pricham sad da se zaletish u nuklearni reaktor iako je i to moguche kroz nekoliko grana razvoja posto smo vech do sad ozrachivani svakodnevno) i nadjesh nekoga ko je isto tako taj kod dobro ispunio napravish potomka koji u kodu nosi sve sto si i ti zapisao smao treba otvoriti policu i odmah ima vech ponudjeno rjeshenje... EVOLUCIJA
Zar stvarno mislite da neki tamo enzimi, kancerogene supstance i gmo, spricanje svijeta i to mogu pobijediti prirodu i ovaj savrsheni mehanizam zvan Covjek?