Prvi uzgoj, sorta B+
Re: PRVI UZGOJ OPCENITO sorta B+
Možeš izmrviti cake od riže i pomješati ga recimo sa coco coirom i konjskim gnojem, ali prvo provaj samo cakeove dovuć do kraja pa onda pređi na nešto drugo ...
Re: Prvi uzgoj, sorta B+
sry kaj tek sad pisem imao sam problema sa narucivanjem printa tocnije nikako da stigne pa sam ponovno narucivo i napokon je jucer stigo.
ugl. sorta nije b+ nego je Ecuador,odlucio sam se na za kukuruz i vermikulit danas se radi sterilizacija svega, sutra jos radim spricu i preksutra zapocninje proces tako da cemo vidjeti wish me luck
ugl. sorta nije b+ nego je Ecuador,odlucio sam se na za kukuruz i vermikulit danas se radi sterilizacija svega, sutra jos radim spricu i preksutra zapocninje proces tako da cemo vidjeti wish me luck
-
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 9 puta
update
tegle su sterilizirane
1.Tegla
2.Tegla
3.Tegla
Evo i par slikica improviziranog glovebox-a u kojem je obavljena inokulacija
Glovebox
Inokulacija gotova i tegle stavljene u mrak na 24-27 stupnjeva ....
tegle su sterilizirane
1.Tegla
2.Tegla
3.Tegla
Evo i par slikica improviziranog glovebox-a u kojem je obavljena inokulacija
Glovebox
Inokulacija gotova i tegle stavljene u mrak na 24-27 stupnjeva ....
-
- Ima zahvala: 39 puta
- pohvaljen: 9 puta
U zaboravio sam napomenuti mozda najbitniju stvar radio sam na obicnoj kuruzi a ne kokicaru, kaj mislite ce to biti neki problem ???
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Vidim da je obican, problem nije sigurno, jedino sto moze da bude je manji urod zbog slaboje hranjljivosti zrna (potrasi na netu hranjljivost oba zrna).
U svakom slucaju dobar substrat sve resava, tako da se potrudi da on bude sto bolji.
U svakom slucaju dobar substrat sve resava, tako da se potrudi da on bude sto bolji.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Cococoir i vermikulit su se za sada pokazali kao odličan izbor. Kako bi eventualno povečao hranjivost, dodaš taloga od kave u smijesu. Jedina stvar što tada ujedno povećaš mogućnost kontaminacije, ali ako je sve uredno provedeno, ne bi trebalo biti opasnosti
Sretno
Sretno
Konstruktivna pitanja smetnutih umova