Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Ma imam jako loš fotić pas mater , provat ću na drugi način slikati pa ti stavim, dali taj psylocibe Tampanesis ima Stonese ?!
Da, micelij formira sklerocj.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Da, ovo ti je 100% Psilocybe tampanensis. Nebudi razočaran što nije P. mexicana 'A', od nje nebi dobio plodove. Ovo ti je super, pusti još nekoliko dana da sazriju pa stavi na printanje. Nekada prvi flush ovih i sličnih gljiva ne ostavlja značajne printove, ali ne gubiš ništa ako pokušaš.
Odličan grow, svaka čast!
Odličan grow, svaka čast!

Hvala! Nije loše za početnika ( prije ovog samo G T sam radio)!
Niti jedan jedini abortus!
Pitanje u vezi Sklerocija, dali će mi izrasti pošto nisam namakao kukuruz u kavi kako je preporučeno ?! Ili to nije toliko presudno jer ni u prirodni nema kave
?!
Niti jedan jedini abortus!
Pitanje u vezi Sklerocija, dali će mi izrasti pošto nisam namakao kukuruz u kavi kako je preporučeno ?! Ili to nije toliko presudno jer ni u prirodni nema kave

Neš sitno ćeš dobit. Ali nije stvar u kavi, stvar je u tome što je kukuruz jako slabo hranjiv. Za sklerocij je bolja pšenica, a najbolje zrnje poljskih žitarica sa ljuskom.
Ne baš, prije one sjemenke za travnjake. Proso nije najbolji za sklerocij. Ako nemožeš doć do sjemenja trave, radi na raži/pšenici, dovoljno je dobro.
- sumasumarum
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 6 puta
znači hypno dobro je imat tih ljuski u sjemenu koje se koristi? jer ova pšenica koju ja imam je baš neočišćena, prodaje se kao hrana za kokoši. ja sam budala čak očistio malo sjeme od toga prošli put 

Je, to je odlično, ali obavezno pusti tjedan-dva duže nakon 100% kolonizacije da micelij uspije prodrijeti do, i probaviti unutrašnji dio sjemenke.