Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Bolje destilirana nego iz špine. ova iz špine zna imati svakakva sranja unutra, mada nije problem kad se sterilizira. samo daj 

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Ma da, kao da je neki problem da dohvatis i ubacis tu kupovnu vodu u neku posudicu i malo to odradis u expres loncu..
Ako zelis da uspes, strpljenje i trud su kljucni!
Ako zelis da uspes, strpljenje i trud su kljucni!
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Ih, ma nije problem strpljenje, nego gledam da smanjim mogucnost za moju gresku gde god moze. 
Hvala na odgovorima. Uzecu destilovanu, preventivno prokuvam, pa onda prelivam spore. Valjda ce uspe.

Hvala na odgovorima. Uzecu destilovanu, preventivno prokuvam, pa onda prelivam spore. Valjda ce uspe.

Ok je i voda iz špine, samo ju prokuhaš i po potrebi je možeš sterilizirati, meni to pali bez bda do sada ...
Eto prvi grow Mexican A je gotov
...
Molio bih savjet oko uzimanja printa, negdje sam čitao da se iz prvog flusha nemože uzeti print??? Iskreno to mi zvuči u naj manju ruku čudno pa pitam ?! BTW. užasno su male tako da če biti pravo čudo uzeti print...
P.s Uskoro stižu i slike ako mi kažete kako upldati tu slike na forum naj lakše i ako nađem usb kabel

Molio bih savjet oko uzimanja printa, negdje sam čitao da se iz prvog flusha nemože uzeti print??? Iskreno to mi zvuči u naj manju ruku čudno pa pitam ?! BTW. užasno su male tako da če biti pravo čudo uzeti print...

P.s Uskoro stižu i slike ako mi kažete kako upldati tu slike na forum naj lakše i ako nađem usb kabel

Imam jedno glupo pitanje... Imam problem kako da u Srbiji potrazim micropore traku, jer niko ne zna sta je to! Jel postoji neki drugi naziv za to? Hvala unapred!
Upload slika - link
Stavi na foliju i pokrij čašom, ništa ne gubiš čak i ako ne bace spore.
Ribolovav - a pitaj neku poroznu traku u ljekarni, obično ima plavi plastični držač na kojem piše micropore, ali ima i drugih marki takvih poroznih bijelih traka za rane.
Stavi na foliju i pokrij čašom, ništa ne gubiš čak i ako ne bace spore.
Ribolovav - a pitaj neku poroznu traku u ljekarni, obično ima plavi plastični držač na kojem piše micropore, ali ima i drugih marki takvih poroznih bijelih traka za rane.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Ja sam ti mikropor traku prvi put pitao u apoteci "Medicinski selotejp" 
P.s Hvala Hypno sutra na večer ide galerija slika ...

P.s Hvala Hypno sutra na večer ide galerija slika ...
Evo prva slika mog prvog ikad Mexican A flusha ;
http://imageshack.us/photo/my-images/46 ... nano1.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/46 ... nano1.jpg/
Ajde molim te pokušaj uslikat relativno oštru fotografiju. Udalji se da ti mobitel može fokusirat.
Šta se vidi na ovom mutilu izgleda kao P. tampanensis.
Šta se vidi na ovom mutilu izgleda kao P. tampanensis.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”