Last minute pitanja
Re: Last minute pitanja
Rastresao sam špricu i to čudo se nije raspalo. Stavio sam to u 3 staklenke pa ćemo vidjeti. To nije ni htjelo izaći iz šprice, ostalo je u vrhu šprice i početku igle. Možda je i predebelo da prođe kroz iglu.
Hitno mi treba informacija koliko su jake Thai vrsta i koliko treba da se konzumira sobzirom da su osusene?
Ako neko ima iskustva, kakvi efekti se mogu ocekivati? Smeh,halucinacije,izrazene boje,hiperaktivnost?
Ako neko ima iskustva, kakvi efekti se mogu ocekivati? Smeh,halucinacije,izrazene boje,hiperaktivnost?
Thai nije vrsta nego od kud potjeće taj Psilocybe cubensis.
Psilocybe cubensis je slabo do srednje jaka vrsta. 3-5 grama po osobi je taman.
Ono što možeš očekivati je otrovanost psilocibinom i sve što to uključuje.
Psilocybe cubensis je slabo do srednje jaka vrsta. 3-5 grama po osobi je taman.
Ono što možeš očekivati je otrovanost psilocibinom i sve što to uključuje.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
postoji li negde na forumu pisano o tome konkretno? ako znate da ne bih cesljao po citavomforumu,dajte mi link. Hvala
Ljudi koje petrijevke su bolje, sa pregradama ili bez? U fazi sam narucivanja pa moram sto pre da se izjasnim kod prodavca! Molim za Vasu pomoc!
- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Sry ja uopče ne razumijem pitanje 

"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Pa postoje razni tipovi petrijevih solja, izmedju ostolag i te sa pregradama, nesto kao znak mercedesa : )... Dakle mercedes znak deli povrsinu solje na tri jednaka dela... Sad jasnije?Mary Jane. je napisao/la:Sry ja uopče ne razumijem pitanje