Meni nije jasna jedna stvar što se tiče Veganstva.
Nerazumijem zasto je grijeh jesti životinjske proizvode : mlijeko , sir, jaja, med... Pa prvo. To su jedini proizvodi koji se mogu jesti a da vi niste nikoga ubili, dobro ubila je krava travu(tj nije je ni ubila, samo skratila) jer jede travu da bi proizvela mlijeko, ali i vi ubijate biljke jer samo to jedete. Za jaja je vec receno pitanje koje bi postavio, ali ni tu nisam nasao nikakvih pametnih odgovora, a za med da negovorim. MED? za med mi je glupo pitati, jer ce netko zapravo čak odgovoriti na to pitanje... A drugo, kada covjek ima stoku koja daje mlijeko, dok ta stoka ima mlade, mladi piju njeno mlijeko, a kasnije kada odrastu... Tada nepiju mlijeko,i covjek ih mora must, jer ako niste znali današnje krave ako se nemuzu, vime iliti mliječna žlijezda im otiče jer nisu više krave kao što su nekad davno bile i prouzrokuje bol, stvrdnjava se i crvene, te se mlijeko počinje grušati! I onda joj.
Pročitao sam skoro cijelu temu, i šteta jedino , puno članova će međusobno se zbog ove teme gledati drukčije i imati svakakva mišljenja međusobno jedni o drugima, većinom lošija...

Tj ovo je bilo neprozivanje prvo, ali pretvorio se u sukob, vegetarijancima svaka čast što jesu što jesu jer današnje kupovno meso, nema smilsa opet pričat kakvo je loše... Za neka uvjerenja se slažem, za neka ne.. Moje mišljenje, kao što svako ima svoje... U svemu ima i dobrih i loših strana, i u vegetarijanstvu i u mesu. No za mene su ipak i životinje i biljke jednake, i ubiti biljku je takoder ubiti živo biće, i mislim da biljke nisu ništa manje vrijedne od životinja, mislim čak da su biljke ipak pametnije od svih nas i njima bi najviše poštovanja trebalo dati... No sve je nekako s razlogom, tako da, svaki nek radi kaj misli da je za njega potrebno.