Coleus Blumei
- Zeleni Palac
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 27 puta
Re: Coleus Blumei
Zivi bili pa videli. Vise sam ljubitelj uzgoja od sjemena do groba. Ak kupim u cvjecarni gotov proizvod, kako cu ista naucit o uzgoju biljaka 

So let them say we can't do better. They are the rules that we can break.
-
- Ima zahvala: 1 put
ja ubrao danas oko 4 vecih listova,potentne vrste,kad se osusi pusim...prije sam probao pusiti,ima efekata,ko svemiracsam se osjecao 

shaman1 je napisao/la:ja ubrao danas oko 4 vecih listova,potentne vrste,kad se osusi pusim...prije sam probao pusiti,ima efekata,ko svemiracsam se osjecao
znači .,,onda ipak ju vrijedi pušit?
čitala sam da nema efekta ako se puši,
uvijek ju žvačem, oko10-15 listova efekte osjetim ali vrlo blage,.
ne mogu da se nateram 50 komada požvakat
ako se može pušit.,.

Naš je cilj otkriti da smo oduvijek bili tamo gdje trebamo biti.
Vidio neki dan hrpetinu ogromnih grmova Coleusa u Plodinama. Nikad prije nisam vidio da se tako prodaje u trgovačkim centrima...
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Ja sam imao vrlo prijatno iskustvo ali mi se ne uzima vise jer sam posle osetio neku kriza-jezu.Negde sam video da je verovatno forskolin aktivni princip ali nista pouzdano.
moze se pusiti ali treba punoepka je napisao/la:shaman1 je napisao/la:ja ubrao danas oko 4 vecih listova,potentne vrste,kad se osusi pusim...prije sam probao pusiti,ima efekata,ko svemiracsam se osjecao
znači .,,onda ipak ju vrijedi pušit?
čitala sam da nema efekta ako se puši,
uvijek ju žvačem, oko10-15 listova efekte osjetim ali vrlo blage,.
ne mogu da se nateram 50 komada požvakat
ako se može pušit.,.

boje su nesto svijetlije i malo malo mozda promjenjene,neki feeling ima ali nije to nesto jako

Još jednom potvrđujem aktivnost ove biljke, sa 100% sigurnošću.
Svjestan sam da je neki ljudi ne osjećaju, ali oni koji osjećaju energije i bez te biljke će ih osjećati još jače na njoj. Samo jedna vrsta je aktivna, i to samo u određenim uvjetima. Mogu reći da je biljka aktivna kad želi biti aktivna. Ova dole desno je aktivna, sve ostale nisu.

Efekti su razni, od osjećanja zvukova i muzike tjelesno do pojačanog sjećanja na snove.. Sva osjetila su pojačana. oko 30 min nakon uzimanja uletava omamljenost, onda legnite spat na leđima. U roku od par min (brže nego normalno) će te biti u stanju paralize spavanja.. Iz tog stanja možete u lucidni san ako ostanete svjesni.
Ova biljka ne uzrokuje lucidni san, nego ubrzava neke procese, rekao bih da djeluje na pinealnu žlijezdu.
Efekti su jako jako blagi i neki ljudi koji nisu osjetljivi ih neće niti osjetiti (što ne govori ništa o tome da je to placebo efekt, jer neki ljudi ne osjećaju niti LSD).
Spomenit ću i tu neku crvenkasto ljubičastu boju-energiju koju sam počeo viđati prvi puta kad sam pojeo Coleus.. Od onda me prati u snovima i meditaciji.
Sve u svemu, ko neka mala doza acida, ništa jako ali baš kako shaman kaže, ima taj svoj neki feeling.
Svjestan sam da je neki ljudi ne osjećaju, ali oni koji osjećaju energije i bez te biljke će ih osjećati još jače na njoj. Samo jedna vrsta je aktivna, i to samo u određenim uvjetima. Mogu reći da je biljka aktivna kad želi biti aktivna. Ova dole desno je aktivna, sve ostale nisu.
Efekti su razni, od osjećanja zvukova i muzike tjelesno do pojačanog sjećanja na snove.. Sva osjetila su pojačana. oko 30 min nakon uzimanja uletava omamljenost, onda legnite spat na leđima. U roku od par min (brže nego normalno) će te biti u stanju paralize spavanja.. Iz tog stanja možete u lucidni san ako ostanete svjesni.
Ova biljka ne uzrokuje lucidni san, nego ubrzava neke procese, rekao bih da djeluje na pinealnu žlijezdu.
Efekti su jako jako blagi i neki ljudi koji nisu osjetljivi ih neće niti osjetiti (što ne govori ništa o tome da je to placebo efekt, jer neki ljudi ne osjećaju niti LSD).
Spomenit ću i tu neku crvenkasto ljubičastu boju-energiju koju sam počeo viđati prvi puta kad sam pojeo Coleus.. Od onda me prati u snovima i meditaciji.

Sve u svemu, ko neka mala doza acida, ništa jako ali baš kako shaman kaže, ima taj svoj neki feeling.
Tko na jastuku ima vrt služi tome vrtu danju i noću, zelen i bez ičega svoga.
ponovno je doslo doba kada mi je coleus ogroman i stoga sam odlucio ponovno jesti listove, uzeo sam 30tak listova i savio ih u neku kuglu i poceo zvakati nakon sto sam prozvakao ostavio sam zvakane listove ispod jezika nakon 15 minuta , osjecaj tupila osjecao sam se tup, zvukovi su bili pojacani i neki su mi se pricinjavali kada sam hodao neko vrijeme i sjeo svi misici kao da su mi gorili jak osjecaj topline, i danas cu opet probati ali prije spavanja 

Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction
- luca.brasi
jako me interesuje ova biljka. veoma je dostupna i zastupljena u podrucju u kojem ja zivim (sarajevo) i bilo bi izvanredno kada bi imala psihoaktivna svojstva jer je vecina psihoaktivnih biljaka nedostupna za mene. citao sam mnoge tripove i dozivljaje i kolko mogu shvatiti potencija psihoaktivne tvari varira i nije bas svaka jedinka potentna, zanima me kako prepoznati onu potentnu jer imam jako veliku zelju da isprobam ovu biljku, unaprijed hvala