neki minimalizam... ljeti što prozračnije (haljiničice, poluprozirne hlačice i sl.) a zimi što šire i toplije (neke trenerkice, samt, hoodiz itd.) Nemam neki određeni stil, bitno da mi je komotno i da me ništa ne kolje od robetine.
vaše mišljenje o nudizmu i nudističkim plažama? hihihihih.... prigodno
❧“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"☙
Jako dobro pitanje, ja mislim da bi, jer ubija me ljudsko ne znanje i osuđivanje na temelju krivih informacija...ne zanima me šta bi moglo bit nakon toga al ostajem pri svom mišljenju za koje sam uvjeren da je tako kako mislim. Užas mi je gledati kako ovaj svijet funkcionira i društvo u kojem se krećemo, mislim da je jedna biljka i jedna gljiva koje su 100% prirodne nebi trebali gledati kao DROGE, i digne mi se želudac kad netko kaže za Cannabis da je Marihuana, to je H.J. Anslinger izmislio taj izraz mrzim ga iz dna duše...branio bi oboje jer mi je do toga stalo...
Why does my heart feel so bad?
Zadnja izmjena: Mary Jane., dana/u 07.07.2012, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
gram mi se pokazao kao solidan trip, osjetim dosta dobro i 0.5 dozu ali naravno da nije ni blizu kad uzmeš 2g ili više, osobno sam najviše uzeo 2.2g suhog i bilo mi je milina, čak ni nebi iznad toga, bar ne još...
Nije tolko ni bitno koliko si uzeo, sve zavisi od osobe do osobe, kako kod koga...između 1-2g je sasvim uredu eto
Pitanje ostaje isto...
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
Siguran sam da u univerzumu postoji toliko mnogo različitih bića i životnih formi, glupo bi bilo misliti da ostatak istog nema svoju sopstvenu evoluciju...
Davno sam čitao R. Zelazny Bića svetlosti i tame, u kom se bića na toj planeti nalaze u gasovitoj formi...čovek je razradio sve, način razmnožavanja, emocije, stres i ideale tog bića...simpatično...
Volite li kampovanja?
Sto rece moja baba:"Sve sto raste iz Zemlje to je zdravo".
Evo bas pre 5 dana sam bio na kampovanju na obali Srpskog mora dragog naseg Dunava.
pa evo nekih slika.
Tu je bilo srneceg gulasa, lav piva, pecurkica itd itd...
I ovo je neko jadno kuce svo izgladnelo, na kraju pojelo je ceo hleb i oko kilo srneceg gulasa.
Ali sto me je najvise odusevilo i pored te gladi i jadnog zivota ima volje za zivotom i srecan je, kako vidi leptira u sumi tako pocne da trci za njim i da ga juri.
Omiljena knjiga i film?
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?