Last minute pitanja
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Re: Last minute pitanja
Samo trazi Raz i to je to, ne onu u pahuljicama (njih ima svuda).
Vec obicnu raz u zrnu, imas u svim zdravim hranama.
Vec obicnu raz u zrnu, imas u svim zdravim hranama.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
-
- Ima zahvala: 1 put
-
jutro!
malo sam zabrinut pa sam se primio slikanja i foruma..imam osijecaj da se nista nije pomaklo, imam osijecaj da vise nije bijelo kao prije...
trebam pomoc...
hvala!

trebam pomoc...
hvala!
- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Meni se na prvu čini ok, koliko mogu po slici zaključiti, kolika ti je temp unutra, vlaga i koliko ima friškog zraka?
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
-
zraka ima dovoljno.jer sam stavio neki ventilator i svaka dva tri sata ga palim.vlagu ne mjerim ali rose se rubovi boxa.kontam da je ok..a temp.varira malo od 23-26.
- Mary Jane.
aha, pa to bi onda trebalo biti uredu, strpi se još koji dan, samo otvaraj poklopac i maši s njim i moraju se pokazati pinovi kad tad...sretno, javi ako se šta promjeni 

"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
-
-
e da skoro zaboravih:)dali da spricam vodu po tome nekad..kad se gornji sloj malo prosusi?
mozda samo nemoj tolko cesto palit taj ventilator,mozda je cak i on visak, 6-7 rupica sa vatom na kutiji i mahanje poklopcem 3-4 puta dnevno 

- Mary Jane.
Ja osobno ne koristim nikakve ventilatore, isto mislim da je nepotrebno, dovoljno je samo mahnut poklopcem kad daješ friškog zraka, taj rad se meni pokazao odličnim
A, za špricanje, ček zaboravio dal radiš s vermikulitom? ako da onda ne moraš špricati nece se površina osušit ako vlaga u boksu štima i ako nakon svake berbe napraviš dunk, nema brige

A, za špricanje, ček zaboravio dal radiš s vermikulitom? ako da onda ne moraš špricati nece se površina osušit ako vlaga u boksu štima i ako nakon svake berbe napraviš dunk, nema brige

- Nikola Tesla
- Nikola Tesla