O.Z.O.R.A. Psychedelic Tribal Gathering (7. - 12. 8. 2012.)
Re: O.Z.O.R.A. Psychedelic Tribal Gathering (7. - 12. 8. 201
dogovarajte se preko mejlova sa kojima ste se registrirali, ima svatko na profilu, dok vam se privatne poruke ne ukljuce (nakon 20 postova)
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
ali ja ti ne vidim mail adresu? aj mi je tu ostavi pa ti se javim 

ispričavamo se što spamamo ovdje,
hahaha pokušaj ponovno poslati mi poruku, nisam nista dobio.
Ili mi stavi svoj mail
hahaha pokušaj ponovno poslati mi poruku, nisam nista dobio.
Ili mi stavi svoj mail

kad se izdogovarate izbrisat cu ove poruke, nije problem 
btw, ispod svakog avatara imate ikone, pm i mail, postavi mis na ikonu, desni klik- copij adresu
ili kliknete pa saljete putem nekog mail klijenta ako ga imate... isto se nalazi i u profilu clana

btw, ispod svakog avatara imate ikone, pm i mail, postavi mis na ikonu, desni klik- copij adresu

❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Zeleni Palac
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 27 puta
Ja razmisljam da bi mogao otici ove godine. Taman bi se tam u 7. mjesecu trebao izvuc iz financijskih govana pa nebi bilo lose na taj nacin proslavit. Nisam nikad bio na necem takvom, pa mi vise manje svejedno tko organizira. Jedino mi frka za ziku. Prakticki za nis na popisu nisam cuo. Sumnjam da bi zdrzao cijeli festival na chillu, ako psihodelija ne sjedne kak bog zapoveda
Valjalo bi osjetit tu atmosferu u svakom slucaju.

So let them say we can't do better. They are the rules that we can break.
fulat ne mozes
to je ono sto mogu garantirat, razocarat se neces!
ni meni bas lista nije impresivna, zato ove godine na Lost Theory idem buahahah, malo đuskat

ni meni bas lista nije impresivna, zato ove godine na Lost Theory idem buahahah, malo đuskat

evo maila
bluestarsea25@hotmail.com ne kontam, pa poslala sam ti mail .. probaj sad ti meni

što se ozore ove god tiće, na psy floru napokon sam zadovoljna bit če mi veom azanimljivih artista koje bi voljela jako čut, vipše ih ima nego prošlih godina,, a što se čila tiće u početku sam bila razočarana što nema više ultimae - no onda sam preslušala sve artiste na čilu i bila sma ugodno iznenašena, uuz što će bit duba, psyduba, bit će i mnoogo psy čila
,, jednostavo srećom pa postoji soundcloud, myspace (ako je još živ) a i youtube, gdje možeš provijesrit glabu svakog glazbenika na popisu 

vjeruj i dalje u čvrste zakone materijalne stvarnosti.ti su zakoni potrebni da bi mogao živjeti.ali nemoj ograničiti svoje vjerovanje samo na njih.prihvati činjenicu da postoje i druge stvarnosti u koima vrijede drugačija pravila i zakoni...pan