Phalaris aquatica
Re: Phalaris aquatica
Ja sam malo zbrzao ceo proces,tako da nisam imao mnogo uspeha,ali i ono sto je licilo na finalni proizvod (mada ne bas besprekornog kvaliteta) je imalo neki odvratan miris koji ne bih mogao da povezem s onim "plasticnim" mirisom kako ljudi karakterisu DMT. Uzeo sam poprilicnu kolicinu toga, pazio da ne spalim, ali bez ikakvih efekata.
Mislim da je phalaris suvise slabo bogata aktivnim supstancama, a i kad se tu uzmu u obzir neodgovgarajuci uslovi za rast biljke, vreme sakupljanja, susenje i kucna varijanta ekstrakcije na tako slabu osnovu... Ne obecava mnogo
Mislim da je phalaris suvise slabo bogata aktivnim supstancama, a i kad se tu uzmu u obzir neodgovgarajuci uslovi za rast biljke, vreme sakupljanja, susenje i kucna varijanta ekstrakcije na tako slabu osnovu... Ne obecava mnogo
- Devil'sChase
- Ima zahvala: 316 puta
- pohvaljen: 206 puta
Morpheus je napisao/la:Pazi, imas i ovu vrstu: http://pss.uvm.edu/pss123/phalaris.jpg
U njenom slucaju, samo leaf i root i postoje, pa se mozda u onom textu mislilo na to. Ali, svakako cu proveriti jos!
E morpheus ovo je ako se nevaram phalaris var. picta i nije nesto proispitana previse mislim, ali dal mozda znas da ima i ona DMT-a? mislim da nema al nisam siguran?
- Psychonaut
- Ima zahvala: 85 puta
- pohvaljen: 178 puta
Ako mislim na Phalaris arundinacea , varijantu Picta, onda to i mene zanima. To je trava koja se ovjde moze normalno kupiti na veliko.
Negdje sam procitao da je sadrzaj DMT-a nepoznat, ali da je vjerovatno nula kao kod slicnih hibridnih vrsta. Medjutim, na tacne rezultate ili necije direktno iskustvo nisam naisao.
Negdje sam procitao da je sadrzaj DMT-a nepoznat, ali da je vjerovatno nula kao kod slicnih hibridnih vrsta. Medjutim, na tacne rezultate ili necije direktno iskustvo nisam naisao.
Pozivam te da budes moj ucitelj
- Devil'sChase
- Ima zahvala: 316 puta
- pohvaljen: 206 puta
Da mislim na arundinacea var. picta. Pise po netu ugl da niema, tj nije ispitivana previse, al sad nezz vidit cemo
Mislim da veliki broj vrsta sadrzi DMT, pa cak i neke sestrinske vrste Phalarisu, npr. jedna vrsta trske koja raste u blizini reka. Ali, svuda je procenat aktivnih komponenti mali, nepredvidiv, a obicno sadrze i dosta nepozeljnih supstanci.
Mimoza hostilis je druga prica zato
Mimoza hostilis je druga prica zato
Je li itko onda uspio išta dobiti iz Phalarisa?
Ovdje oko mene Phalaris arundinacea raste na tone i nije mi ju problem nabrati ali šteta bi bilo mjesec dana postupka i naphte za extrakciju ako nema DMT-a.
Ovdje oko mene Phalaris arundinacea raste na tone i nije mi ju problem nabrati ali šteta bi bilo mjesec dana postupka i naphte za extrakciju ako nema DMT-a.
Phalaris Arundinacea?Morpheus je napisao/la:Iz mog iskustva, nista od toga
Ne znam puno o tome ali jel si radio puni acid/base postupak? Jer koliko sam pročitao, unutra ima dosta ulja i masti uz alkaloide pa ne može ići onaj brži postupak kao kod mimose..
Izvinjavam se sto tek sada kontam pitanje
Kao sto rekoh gore,jesam dosta zbrzao postupak,ali acid/base, da, bas sam trazio proceduru za extrakciju iz biljnog materijala koji nije koren...
Kad smo kod korenja, procitah opet o toj biljci, Phragmites, Common reed, ili ona trska koja raste gde god da se okrenem. Ovo mi deluje meganepouzdano, ali je l' zna neko nesto vise?
Kao sto rekoh gore,jesam dosta zbrzao postupak,ali acid/base, da, bas sam trazio proceduru za extrakciju iz biljnog materijala koji nije koren...
Kad smo kod korenja, procitah opet o toj biljci, Phragmites, Common reed, ili ona trska koja raste gde god da se okrenem. Ovo mi deluje meganepouzdano, ali je l' zna neko nesto vise?
Isprika što sam iskopao ovu temu ponovo, no nemogu a da ne pitam:
Dakle aquatica je jača i koristi se list?
Nisam baš kopao po sajtu, i zanima me lipa slika + nalazištaiste. Može pomoć?
I last but not least; imam pristup laboratoriju (alkemijskom, preciznosti radi), pa mogu li u njemu ubrzat ili pojednostavniot te ekstrakcije?
Hvala na razumjevanju!
Dakle aquatica je jača i koristi se list?
Nisam baš kopao po sajtu, i zanima me lipa slika + nalazištaiste. Može pomoć?
I last but not least; imam pristup laboratoriju (alkemijskom, preciznosti radi), pa mogu li u njemu ubrzat ili pojednostavniot te ekstrakcije?
Hvala na razumjevanju!
Ko prije umre duže je vječan