Ne morate nam nabijati na nos što je to kod vas legalno.
Ima li neko ideju kako se može osnovati država ?

Republika Majka

Puno smo platili...pa, hvala ti unapred, cekam da me kontaktiras.botanicarka2012 je napisao/la:Koji bedak.. Cula sam i ja da je to prevara.. Koliko ste platili? Ja ako je nabavim uskoro dacu ti pelcer..muhhamad je napisao/la:Mi smo narucili salviu preko facebook stranice http://www.facebook.com/salviasrbija?__adt=3
Naravno da je bila prevala, tako da smo dobili obicnu salviju tj. salviju officinalis. Meni zanima da li je neko narucio od tog lika i da li je dobio pravu biljku. Ako neko dobio pravu biljku da li bi mogao da mi pokloni pelcer, jer smo platili mnogo, al sada nemamo ni biljku ni pare
Na zalasot znamo, 100% je prevara. Neznam okud nam pao na pamet da damo pare za ovako nesto...a sada ako necu dobiti od nekoga pelcer, necu traziti vise, mislim, pogodio me toliko da ...Morpheus je napisao/la:Cekaj,jeste sigurni da je prevara?
Mislim,znam da sam i ja narucivao od njega jednom (doduse extrakt), kao i ortak, a i jos ljudi, i svaki put je bilo OK,sad mi bas iznenadjenje...
Da imam pelcer, dao bih bez problema, ja sam cvrstog verovanja da psihodelici ne treba da se prodaju za pare![]()
Ali,imam mail jednog lika koji salje pelcere Salvie, a radi i San pedro, Peyote i tonu stvari,odnosno,bar je radio pre nekih godinu-dve, pa mogu na PM da ti bacim mail da vidis s njim je l' salje i dalje. 1000din je bilo tad, pa ako te zanima, eto
Mi ovde nismo vodili diskusiju vec sam ispricao iskustvo a verujem da sam pomagao clanovima koje su hteli od njega naruciti da to ne urade. Vrlo je zalosno da ima takvih koji ovako prevaraju ostale...Red je napisao/la:politika foruma jest: da ako je nesto u bar jednoj od drzava ilegalno onda se klonimao takvih diskusija. molim vas da o tome na privatno
Hvala!Red je napisao/la:nema problema, iskustvo drugih je uvijek dobro doslo da drugima pomogne da se ne zeznu na isti nacin.
reagirala sam na tvoju potraznju da ti netko pokloni reznicuiskustva i rasprave su uvijek dobro dosla!
A vi se lepo pokupite u neki voz, kola pa da organizujemo neki metoteNe morate nam nabijati na nos što je to kod vas legalno
Evo e maila osobe od koje sam ja porucio iz Slovenije.Cena pelcera je oko 20 eura + ptt mislim da je Ljubljana ako se ne varam. veronika.poljak@hotmail.comSickboy je napisao/la:MOLBA: ima li ikoga sa iskustvom oko naručivanja i kupnje sadnice SALVIE?![]()
Trebam link ili savjet od kuda i kako da je naručim(nabavim)
jel istina da se može kupiti u Sloveniji...?
svijestan sam da ta biljka prelazi granicu legale i prihvačam svu odgovornost!
Unaprijed zahvaljujem na savjetu i pomoći.
Mail je: gogozgx@gmail.com