Novi stajl foruma! Anketa
- Mary Jane.
- Ima zahvala: 19 puta
- pohvaljen: 39 puta
Re: Novi stajl foruma! Anketa
Predoobro izgleda, baš je still!
"If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.”
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Ajme. Predivan je. Mislim, bio mi je dobar i onaj look, ali ovaj je poseban.
sviđaju mi se ovi rankovi ispod avatara, sjemenka koja raste (po broju postova)... odlican detalj
vidim novi look je aktivan, kako se osjecate?
vidim novi look je aktivan, kako se osjecate?
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Devil'sChase
- Ima zahvala: 316 puta
- pohvaljen: 206 puta
Instiktivna reakcija mi je bila upravo kad sam vidio novi dizajn : Neeeeeeeeeeee, kaj sad???
Al naravno to je samo reakcija na prvi pogled, al onda, sve super izgleda, naviknut cu se, premda ipak i stari mi je drag jako, ali i ovaj je odlican I ja mislim da bi bilo fora staviti neki dizajn za svako godisnje doba razlicit, ali ak bu vremena.. Inace, super
Al naravno to je samo reakcija na prvi pogled, al onda, sve super izgleda, naviknut cu se, premda ipak i stari mi je drag jako, ali i ovaj je odlican I ja mislim da bi bilo fora staviti neki dizajn za svako godisnje doba razlicit, ali ak bu vremena.. Inace, super
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1456 puta
da, kad bude vremenaDevil'sChase je napisao/la:I ja mislim da bi bilo fora staviti neki dizajn za svako godisnje doba razlicit, ali ak bu vremena.. Inace, super
drago mi je da se većini sviđa, treba sad malo očima i mozgu da se priviknu.
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Da super su rankovi.
Meni se jedino ne svidja jer sve je nakako trobojno crna,zelena,braon.
U prosli stajl sam mogao satima da buljim i da me ne smori, ovaj mi je nekako...Nemam pojma, nije to to.
Meni se jedino ne svidja jer sve je nakako trobojno crna,zelena,braon.
U prosli stajl sam mogao satima da buljim i da me ne smori, ovaj mi je nekako...Nemam pojma, nije to to.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Napominjem, stari izgled nije nestao, moze se promijeniti... Odite u svoj Control panel, i pod postavke foruma imate opciju gdje mozete promijeniti stilove po zelji
ovi rekovi se mjenjaju sa svakim 50-tim postom, ako se ne varam. ne znam koliko ih ima, 5-6. dok ne izraste stablo kao kod naseg manijaka
ovi rekovi se mjenjaju sa svakim 50-tim postom, ako se ne varam. ne znam koliko ih ima, 5-6. dok ne izraste stablo kao kod naseg manijaka
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
-
- Ima zahvala: 101 put
- pohvaljen: 232 puta
Hahahhahaah, nisam znao za ovo. Super!
Ja sam na starom stajlu.
Ja sam na starom stajlu.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
super je!!!
sad sam ga prebacio i moram primjetiti da se ne vidi ikonica "idi na zadnji post", inače se da kliknuti ali se ne vidi....ono tam kad otvoriš svoje ili nove postove......ma znate na kaj mislim
sad sam ga prebacio i moram primjetiti da se ne vidi ikonica "idi na zadnji post", inače se da kliknuti ali se ne vidi....ono tam kad otvoriš svoje ili nove postove......ma znate na kaj mislim
". . . TO JE ONAJ IZVORNI OSJEĆAJ PLEMENA KOJE JE U ISTOM RITMU, A VOĐA JE DJ."