Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
Odgovori
Aquanux
rank4
Ima zahvala: 13 puta
 pohvaljen: 31 put

Re: Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Post Postao/la Aquanux »

U Boga kako ga eksluzivno definise hriscanska fransiza ne. Ukoliko zaista postoji onda je izvan vremena i prostora i samim tim moje poimanje takvog bica nikad ne moze biti dovoljno smisleno. Zato me put ne vodi na religiju vec spiritualnost. Verujem u Majku Prirodu (cistu i neiskvarenu od strane nauke) jer mi jedino ona svojim inteligentnim dizajnom moze obajasniti zasto i kako. Mogao bih jos par stranica da napisem o tome ali to nije poenta ove teme... Evo jedan prigodan video za ovu priliku:

http://www.youtube.com/watch?v=7KnGNOiFll4

Da imas mogucnost izbora posete bilo koje lokacije na Zemlji (samo jedne), koja lokacija bi to bila i zasto?
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Red
Moderator
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 703 puta

Post Postao/la Red »

Peru, zelim vidjet maču piču

slika

Imate neke fobije? mene skakavci malo trzaju :D no zanima me jel imate bilo kakve debilne strahove, bilo kakvog tipa... i kako se nosite sa njima :meditationf:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Tien
rank2
 pohvaljen: 4 puta

Post Postao/la Tien »

koliko je meni poznato do sada se ničega nisam posebno bojala, osim... osim nekog neobjašnjivog osjećaja da neću napraviti nešto što bi trebala (što je to?????), ili da ću profulati smisao života (što je to????).

Što vam je izvor najveće sreće?
Red
Moderator

Post Postao/la Red »

kad sam ponosna na sebe i svoja postignuca, kad sam okruzena ljudima koje volim i vole mene bez kompromisa. :natur008:

najdraze jelo, bez obzira koliko obicno ili neobicno bilo? :meatballs:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Aquanux
rank4
Ima zahvala: 13 puta
 pohvaljen: 31 put

Post Postao/la Aquanux »

Keleraba i tofu dele prvo mesto, sledi rukola na drugom i rotkvice na trecem :love:

Omiljeni deo dana i zasto? :)
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Red
Moderator

Post Postao/la Red »

Volim jutra, samo kada ne radim, pa mogu pomalo uzivat u kafici i sjediti na suncu nesmetano koliko god hocu, inace su mi veceri najdraze jer onda mogu da se odmorim, zapalim, zagledam film i popijem ladno pivo. simple as that :rainbow:

zamisli se i navedi svoje 3 mane i 3 vrline. hehehe, bas me zanima...
Svilaja
rank4
Ima zahvala: 37 puta
 pohvaljen: 49 puta

Post Postao/la Svilaja »

Mane:
1.) Lijenost - Kadkad sam stvarno previše lijen. Sve mi je draže raditi od onoga šta se mora. No po meni ovo je i vrlina, kasnije ću objasnit zašto.
2.) Flegmatičnost, ravnodušnost - Ponovo neznam dal da ovo stvrstam pod manu ili vrlinu, dosta puta mi pomogne u životu, ali tu i tamo jos vise zamrsi situaciju.
3.) Previše dajem ljudima, a nerado primam. Svaki put kad me netko počasti osjećam se dužan, i moram uzvratiti, no ako ja nekog počastim onda ne očekujem ništa natrag.. Ne obraćam puno pozornost na ovo, no svako malo mi netko uleti i počne mi pričat o tome.. i onda se čovjek zamisli.

Vrline:
1.) Lijenost, koja uzrokuje ne-ambicioznost - Mrzim ambiciozne ljude. Srećom ja nisam takav, čak dapače, boli be briga za sve. No nekim čudom, sve što mi treba mi se ponovo stvori u životu. Davno sam shvatio da je to upravo zbog mog stava - boli me briga za sve.
2.) Flegmatičnost, ravnodušnost - Kao što rekoh, kadkad mi zamrsi vec zeznutu situaciju i treba mi malo vise vremena da odmrsim nego da nisam takav, no neki ljudi me zbog ovog i vole, pogotovo meni slicni.
3.) Previše dajem ljudima, a nerado primam. Ovo je, s druge strane, dobro, jer kad nađem nekog ko ima ovu istu vrlinu/manu onda je to čašćenje u nedogled. :winkk:

Osoba sam koju se ili voli ili mrzi.

Ukratko opišite vašu ideju utopije (idealnog društva).
DŽA BLES! :lovee:
Tko na jastuku ima vrt služi tome vrtu danju i noću, zelen i bez ičega svoga.
Ninti
Moderator
Ima zahvala: 508 puta
 pohvaljen: 402 puta

Post Postao/la Ninti »

Moja ideja utopije ili idealnog društva bila bi nešto slično društvu plavih ljudi iz Avatara, povezanost s ljudima, prirodom, svemirom :earthhug:, društvo bez kapitalizma, koncepta novca i materijalnog.. Neka vrsta kolektivne svijesti i ak odem korak dalje, društvo napredne svijesti ili kolektiv bez fizičke dimenzije, čista svijest i pozitiva :lovee:

Mene zanima nešto puno ozbiljnije od toga;

Zašto ne postoji hrana za mačke s okusom miša? :questionn:
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
Red
Moderator

Post Postao/la Red »

:ymdevil: mis, kao bilo koja zivina nema neki okus poseban da bi ga se trpalo u konzerve. a to sto mi mislimo da one obozavaju miseve i ribe je cista zabluda. macke jedu sve, pogotovo hranu intenzivnog mirisa (poput ribe) a misevi su zgodni za hvatat :D ove moje jedu zmije, pticurine, pantigane i miseve, pa opet ne nalazim takve konzerve na policama :ymdevil:

nabroji bar 3-5 stvari koje moras napraviti/dozivjeti do kraja svog zivota. dakle neki san :x
dr.manijak
rank14
Ima zahvala: 101 put
 pohvaljen: 232 puta

Post Postao/la dr.manijak »

1. Izdati knjigu
2. Probati psece meso
3. Napraviti 3 dece
4. Odsluziti vojni rok
5. Proputovati svet
6. Pred kraj zivota otici u neko zabaceno mesto i umreti u prirodi kraj reke ili mora

Najduzi sex?
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Odgovori