LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
Odgovori

Idemo na Lost Theory?

Vidimo se definitivno!
21
58%
Nije sigurno, još ...
6
17%
Nažalost ništa ove godine, možda sljedeće.
9
25%

Ukupno glasova: 36
Lost Theory
rank3
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 14 puta

Re: LOST THEORY festival @ Deringaj, 15. - 20. 8. 2012.

Post Postao/la Lost Theory »

Da, samo Simon dolazi...
wonaabi
rank9
Ima zahvala: 185 puta
 pohvaljen: 136 puta

Post Postao/la wonaabi »

ajajaja definitivno se vidimo :D... slušam hallucinogen,dok pišem post i dobio sam takav dejavu da sam bleiio kroz ekran 5minuta.onaj poznati osjećaj kao da se nalaziš u isto vrijeme na svim mjestima,a lost theory bi bio kao mreža za hvatanje bačena otud koja je u isto vrijeme i nacrt.bar sam si to tako zabrijo sad kad sam prvi put pogledo ime, dosad sam ga čuo milijun puta i uvijek mi je nekako promaknula poveznica s tim stanjem.

a za raju mi se čini da ga je zanimljivije vidjet nego čut, da pridaje više pažnje nastupu i komunikaciji s publikom nego glazbi.bilo bi dobro da ti dojmovi nisu samo preko neta,ali i ovako nemogu vjerovat da se ovo događa u hrvatskoj.ima još pol godine,lajnap nije gotov, a već sam nabrijan :ymparty:
Zadnja izmjena: wonaabi, dana/u 22.02.2012, 05:17, ukupno mijenjano 2 puta.
recite ne yogi, kao drogi!
Proximus
rank4
Ima zahvala: 9 puta
 pohvaljen: 51 put

Post Postao/la Proximus »

ovi iz LT-a nisu normalni, imali su me jos kad su Asia 2001 najavili, a najava Cosmosisa i Simona poslije je, neznam, za eksplodirat od nevjerovanja
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
Red
Moderator
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 703 puta

Post Postao/la Red »

vec vidim trajbl gedering na lost theoriju, themajka crew :P
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
HypnoToad
Moderator
Ima zahvala: 532 puta
 pohvaljen: 1208 puta

Post Postao/la HypnoToad »

Hm, sad pomalo i mene puca ideja da bih mogao ovo ljeto napraviti nešto ludo, radikalno i potpuno nekarakteristično za mene i otić na jedan od ovih festivala! Već 2 godine nisam bio nigdje zbog posla, a i dosta mi je više festivala ska i panka, glazba je sve lošija a bome i ekipa. Atmosfera mi se čini puno pozitivnija ovdje, a na glazbu bi se valjda navikao u tih 6 dana. :D
Mada bi to naravno značilo da idem solo, jer svi moji na elektroniku gledaju s prijezirom i podsmjehom, al nije mi to toliki bed, među tolkim ljudima! Sada sve ovisi o tome dal ću tada radit ili ne, al baš bi mi godilo izvuć se iz rutine.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Red
Moderator
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 703 puta

Post Postao/la Red »

dragi moj zaba, ako i ides solo, solo neces biti. :ymhug: bit ce nas tamo gomila, koji se mozda osobno ne znamo, ali se mozemo upoznat i tim bolje zabavit!

sto se tice muzike, 90% toga me ne zanima uopce, ali bitno je da se druzimo i opustimo skupa. mislim da bi ti atmosfera godila a i ljudi, samo treba dupe dovuci dole. sator i nesto love u djepu i na konju si.

nadam se da ces uspjet naci slobodno za tih 6 dana i pridruzit se nama ostalim. za sada znam sa sigurnoscu da cemo nas nekolicina definitivno biti dole, mozda ti to bude dodatni kick in :D
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Papaaja
rank2

Post Postao/la Papaaja »

Ju Hypno, skroz te razumem ali, gle, znas kako uvek pricas kako je ovaj forum neverovatan, jer se niko ne svadja i svi su puni podrske i vlada odlicna atmosfera? E pa npr O.Z.O.R.A. je sve to puta 5000 :)
The Sun Is Shining The Weather Is Sweet
HypnoToad
Moderator
Ima zahvala: 532 puta
 pohvaljen: 1208 puta

Post Postao/la HypnoToad »

A samo sam jednom to rekao, šta mi morate stalno to na nos nabijat! :D Hehe, zajebavam se.
Ma vjerujem da je tako, zato i želim otić. U mom gradu se elektronska glazba svodi uglavnom na klubove di se pušta house i slično, tako da je ja automatski asociram sa studentima medicine u skupim košuljicama kako mašu ključem mercedesa od tate.
Red, znam da nebi bio sam, al znaš kako je kad nemaš nikog da ide s tobom, nekako se teže natjerat. Mada ispadne da uvijek netko drugi neš sjebe i poremeti planove, ovako si sam zaslužan za to kako se provedeš. Sad sam se baš nabrijao na to, bilo bi odličnih 6 dana druženja! :ymhug: Pare bi se skupile nekako, a za šljaku ću na vrijeme znat. Vidjet ćemo, bilo bi awesome! :D
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Lost Theory
rank3
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 14 puta

Post Postao/la Lost Theory »

Update, update, domaće snage:

M-RUN live (Cronomi Records, Croatia)
VAL VASHAR (Zenon Records, Croatia)
STEVO (Suntrip Records, Croatia)

slika

Cijena ulaznica raste u 45-dnevnim razdobljima za 10 eura (do 31.3. je 450 kn)..
Pretprodaja traje do 1. kolovoza.

Imajte na umu da prodajno mjesto ima slobodu naplate provizije do 3% (da se ne iznenadite ako cijena bude malo veća)
Proximus
rank4
Ima zahvala: 9 puta
 pohvaljen: 51 put

Post Postao/la Proximus »

Tko zna da ce ici bilo bi mu pametno uzet kartu sto prije, karte za 50 eura su otisle, sad je 60 eura
cijena ulaznica raste u 45-dnevnim razdobljima za 10 eura (do 31.3. je 450 kn)..
pretprodaja traje do 1. kolovoza

imajte na umu da prodajno mjesto ima slobodu naplate provizije do 3% (da se ne iznenadite ako cijena bude malo veća)

ZAGREB Dirty Old SHop, Tratinska 22
RIJEKA Biogiardin, Kresimirova 26a
CAKOVEC Cvjecara Tamara, Park R.Kropeka 1
ZADAR Caffe bar Zodiac, S. Ljubavca
SPLIT Rakijarnica, Dosud 6
Ohmu, go back to the Forest. This is not your world.

After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.
~Aldous Huxley
Odgovori