Psihodelici i vegeterijanstvo
Re: Psihodelici i vegeterijanstvo
Takoder sam 0 i definitivno se ne podudaram s tom teorijom o prehrani po krvnim grupama. To naravno nema veze s mojim odlukama, vec cistom osluskivanju vlastitog tijela.
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
Da, ni meni se apsolutno ne poklapa. Preporuceno mi je kao bazirat prehranu na zitaricama, a to mi je jedina grupa koju ne smijem ni pogledat.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Jednu god bez mesa i ne odgovara? Znači da je odgovaralo 20-30 god, al sad ne valja?
Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.
Ako mene pitaš, preko 30 god. sam jeo meso i nisam bio svjestan da mi šteti. Tada mi je stanje organizma u kojem sam bio bilo normalno jer nisam ni znao za nešto drugo. Nakon samo godinu dana vegetarijanstva osjećam u svojem tijelu i ponašanju pozitivne promjene. Najvažnije promjene: nestanak alergije (iako sam prije morao piti tablete) i manja agresivnost.Zgubidan je napisao/la:Jednu god bez mesa i ne odgovara? Znači da je odgovaralo 20-30 god, al sad ne valja?
Mnogi vegetarijanci to vele, ali sumnjam da ti je prestanak jedenja mesa jedina promjena. Mislim da je gore negdje već navedeno pitanje dali prvo postaneš vegetarijanac pa je kao posljedica ovo kaj veliš ili prvo promjeniš životnu filozofiju (možda i nesvjesno), pa je posljedica vegetarijanstvo. Pa je zapravo to ko neki placebo efekt, osjećao bi se dobro i da ti neko potajice ubacuje meso u obroke!?
Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.
hahah i da znas da je to istina, kod mene na viksi smo imali festu bivsa mi je bila vega kak kak smo radili licki lonac i njoj posebno kiselo zelje moja stari je skrivecki zuacinio zelje svinjskom masti a moja glupa zena hvalila kako joj je fino i zakaj njoj tako ne uspijeva lol i dan danas se nasmijem na nestasluk mog starog.Zgubidan je napisao/la:Mnogi vegetarijanci to vele, ali sumnjam da ti je prestanak jedenja mesa jedina promjena. Mislim da je gore negdje već navedeno pitanje dali prvo postaneš vegetarijanac pa je kao posljedica ovo kaj veliš ili prvo promjeniš životnu filozofiju (možda i nesvjesno), pa je posljedica vegetarijanstvo. Pa je zapravo to ko neki placebo efekt, osjećao bi se dobro i da ti neko potajice ubacuje meso u obroke!?
Hahaha i moj stari je vegetarijancima znao malo mljevenog mesa ubaciti u vegeterijanske splačine.
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1456 puta
No čekaj malo pa to i nije toliko smješno. projicirat vlastite frustracije i nerazumjevanje na druge? samo zato jer ne razumiješ nečije vegetarijanstvo ne treba ga ismijavat, omalovažavat i potkopavat. jel shvačaš koja je to razina? Oke, isto vrijedi i za vegetarijance koji svoju volju podvaljuju mesojedima, oboje su frustrirani i rade loše.
zašto bi vegetarijancima jela od mesa trebala smrditi ili okusom biti odbojna?
probajte pojmit da nekoga meso jednostavno uništava iznutra koliko god ono ukusno bilo, u bilo kojem smislu, fizičkom, duhovnom, energetskom, psihičkom..., nevažno, jednostavno ta osoba je drugačija od vas i ono šta ste vi i vaš život njoj škodi.
Nekad sam jeo mesine sve i svakakve, i da sam sada u tom energetskom stanju u kojem sam tada bio jeo bi meso i dalje i bila bi to dobra energija za moje tijelo... sad jednostavno nemogu više, napustilo me postepeno, u gradientu, u zadnjim danima mesojedstva kad bi ga unesao u sebe toliko me spusti u svim razinama mog bića da patim iznutra, uvali me u vibraciju u kojoj više ne funkcioniram i spuštanje moje sadašnje vibre u toj mjeri boli me psihički kao da vas zatvore u neku tamnicu i maltretiraju dva dana, ili da gledate maraton hororaca.
imajte razumjevanja i poštujte tuđe puteve. vegetarijanstvo nije uvijek samo stvar opredjeljenja kao religija, ali svejedno i kad jest nitko nema pravo potkopavat to. kod mnogih dođe iznutra kao dio njihovog puta, kao meni.
I zapravo ni jednom mesojedu nebi preporučio da postane vegetarijanac ako on sam to ne osjeća u sebi, jer bi radio protiv sebe, svog tijela i privlačenja, svoje količine energije i vibracije. Svi moraju biti što jesu jer drugo nemogu biti, i sve se mjenja, teće, i svaka točka vremena zrači balans i savršenstvo bivanja ako si ono šta jesi u toj točki vremena.
I ne smatram da sam bolji i razvijeniji, pa niti svjesniji od nekog mesojeda, već samo drugačijih energija koje pružaju druge kuteve gledanja.
zašto bi vegetarijancima jela od mesa trebala smrditi ili okusom biti odbojna?
probajte pojmit da nekoga meso jednostavno uništava iznutra koliko god ono ukusno bilo, u bilo kojem smislu, fizičkom, duhovnom, energetskom, psihičkom..., nevažno, jednostavno ta osoba je drugačija od vas i ono šta ste vi i vaš život njoj škodi.
Nekad sam jeo mesine sve i svakakve, i da sam sada u tom energetskom stanju u kojem sam tada bio jeo bi meso i dalje i bila bi to dobra energija za moje tijelo... sad jednostavno nemogu više, napustilo me postepeno, u gradientu, u zadnjim danima mesojedstva kad bi ga unesao u sebe toliko me spusti u svim razinama mog bića da patim iznutra, uvali me u vibraciju u kojoj više ne funkcioniram i spuštanje moje sadašnje vibre u toj mjeri boli me psihički kao da vas zatvore u neku tamnicu i maltretiraju dva dana, ili da gledate maraton hororaca.
imajte razumjevanja i poštujte tuđe puteve. vegetarijanstvo nije uvijek samo stvar opredjeljenja kao religija, ali svejedno i kad jest nitko nema pravo potkopavat to. kod mnogih dođe iznutra kao dio njihovog puta, kao meni.
I zapravo ni jednom mesojedu nebi preporučio da postane vegetarijanac ako on sam to ne osjeća u sebi, jer bi radio protiv sebe, svog tijela i privlačenja, svoje količine energije i vibracije. Svi moraju biti što jesu jer drugo nemogu biti, i sve se mjenja, teće, i svaka točka vremena zrači balans i savršenstvo bivanja ako si ono šta jesi u toj točki vremena.
I ne smatram da sam bolji i razvijeniji, pa niti svjesniji od nekog mesojeda, već samo drugačijih energija koje pružaju druge kuteve gledanja.
Slažem se, ali to je bio jedan dugogodišnji vegetarijacan i moj stari je to učinio iz dobre namjere jer je mislio da mu tijelo ipak treba bar malo mesa. A činjenica da je on prevaren u to da pojede meso i nije toga nimalo svjestan je meni ipak smiješna.
Meni samo nije jasno kako može ić zajedno psihodelik i meso... ^^^Takva je tema jel?
Dosta ovdje ljudi izgleda ima malo godina da bi zapravo razumjela što znači ego ,pola ih je ovdje tek na nivou 1.. a uostalom ,neki koji tvrde da su na nivou 6 ili 10 (je glava nije tijelo) zabadava ti nivoi ... ego je borba do kraja života...nema ego death...meso je zamka! Svi danas rade šta i večina ,pa zato imaju hrabrosti govorit kao kolektiv. Čovjek koji jede meso ne može pojmit zašto se sunce okreće oko zemlje ....zašto space shutle ide u svemir nemam pojma...
Dosta ovdje ljudi izgleda ima malo godina da bi zapravo razumjela što znači ego ,pola ih je ovdje tek na nivou 1.. a uostalom ,neki koji tvrde da su na nivou 6 ili 10 (je glava nije tijelo) zabadava ti nivoi ... ego je borba do kraja života...nema ego death...meso je zamka! Svi danas rade šta i večina ,pa zato imaju hrabrosti govorit kao kolektiv. Čovjek koji jede meso ne može pojmit zašto se sunce okreće oko zemlje ....zašto space shutle ide u svemir nemam pojma...