Predložite dobar Film :)
Re: Predložite dobar Film :)
Rear Window
Noir mi paše u zadnje vrijeme. Film noir mi je obilježio ovo ljeto pa se sa sjetom sjećam kad vani lupa ovaj snijeg/kiša/sranje...
Noir mi paše u zadnje vrijeme. Film noir mi je obilježio ovo ljeto pa se sa sjetom sjećam kad vani lupa ovaj snijeg/kiša/sranje...
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
Red Violin (1998) Oscar za najbolji strani film, odlican!
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1456 puta
i mene je iznenadio, nije lose uopce.
tko nije gledao ovo, obavezno!
tko nije gledao ovo, obavezno!
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
The Adjustment Bureau (2011.)
Odličan filmek, slične tematike kao i In Time, po meni i bolji.. Ostavlja utisak definitivno.
Ne znam što je, al povećo se broj filmova koji nam pokazuju psiho-fizičku manipulaciju ljudi
Odličan filmek, slične tematike kao i In Time, po meni i bolji.. Ostavlja utisak definitivno.
Ne znam što je, al povećo se broj filmova koji nam pokazuju psiho-fizičku manipulaciju ljudi
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
Christopher Nolan je pisao scenarij. Osobno mi se zamjerio sa preradama Batmana ali film je skroz super. Dobri glumci i odlična priča!
Odlican film.
U tom duhu bi predlozila The Illusionist (2006)
U tom duhu bi predlozila The Illusionist (2006)
Woody Allen, bog i batina.
Odmah da se ispričam na off topicu ali ne znam gdje da drugdje stavim. Za sve nas koji ne vole Cinestar i ostale pizdarije, u Zagrebu otvorena 2 nova kina Kino Grič je ponovo otvoreno te još jedno u sklopu Muzeja Suvremene Umjetnosti.
Evo i web stranice za više informacija:
Art-kino Grič
Art-kino Metropolis MSU
zadnji od wudija, Ponoc u parizu mi je fenomenalan. ovaj nije uopce los, ali mi ovaj tip ide tako na jetra da sam jedva film pogledala
Nije ni meni nešto drag, nekak mi je kaj ja znam pre običan. Ni u jednom filmu koji sam gledao a da on glumi ne briljira. Ali radi Scarlett se svašta da istrpiti Ponoć u Parizu još nisam pogledao, neki dan je Vicky, Christina, Barcelona bio na televiziji pa sam se sjetio da Allen uopće postoji
Od kad je izašao ga redovito pogledam svakih par mjeseci jer je film odličan.
Od kad je izašao ga redovito pogledam svakih par mjeseci jer je film odličan.