Mala pomoc?!
Re: mala pomoc?!
I nemoj to raditi starcima iza leđa. Kad tad će skužiti da nešto muljaš . Zašto im jednostavno ne bi objasnio svoj novi hoby. Uzgoji koju bukovaću ili shitaku, sprži im koji omlet i slobodan si raditi što god hočeš. Naruči par legalnih spora s neta i kad se starci opuste počni ponovo s psihodelijom
Ako te i pitaju što je to reci im da su to Beech-Mushrooms. I da ti neće uspijeti ako ih oni ne luftaju dok te nema
Ako te i pitaju što je to reci im da su to Beech-Mushrooms. I da ti neće uspijeti ako ih oni ne luftaju dok te nema
Follow the white rabbit...
Re: mala pomoc?!
e o tome sam vec razmisljao jako dugo.i mislio sam da pokusam na taj nacim....
imao sam velikih problema sa uzgojem vutre.tako da mi roditelji nisu glupi kako sam ja mislio hehehe,ali svakako cu to da pokusam da im objasnim i da im docaram cari pecuraka.ja jako volim pecurke u svakom obliku.iako nisam probao magic mushroms,jeo sam ove jestive ne halucinogen i mnogo su ukusne i jako zdrave! za magic mushroms je cekam svoje da jedem,a ne da kupujem od sumljivih ljudi koje prodaju sve i svasta.mnogo je sigurnije,moji prijatelji su imali jako loseg iskustva stim....drvo bor hvala na savetu
imao sam velikih problema sa uzgojem vutre.tako da mi roditelji nisu glupi kako sam ja mislio hehehe,ali svakako cu to da pokusam da im objasnim i da im docaram cari pecuraka.ja jako volim pecurke u svakom obliku.iako nisam probao magic mushroms,jeo sam ove jestive ne halucinogen i mnogo su ukusne i jako zdrave! za magic mushroms je cekam svoje da jedem,a ne da kupujem od sumljivih ljudi koje prodaju sve i svasta.mnogo je sigurnije,moji prijatelji su imali jako loseg iskustva stim....drvo bor hvala na savetu
Re: Mala pomoc?!
Moze pomoc oko toga kako se sprema PROSO???/zena u prodavnici zdrave hrane rekla da pije vodu 3/1 u odnosu na rizu.
Hypno je je rekao da je ona odlicna pa reko da probam i to pa mi trebaju instukcije za pripremu..STO JE MOGUCE PRE!!!!!!
Hypno je je rekao da je ona odlicna pa reko da probam i to pa mi trebaju instukcije za pripremu..STO JE MOGUCE PRE!!!!!!
Proso u trgovinama zdrave hrane je oljuštena, i ne valja za tvoje potrebe. Probaj je potražiti u trgovinama kućnih ljubimaca ili sjemenarnama. Nekad je miješana s crvenim prosom i malo pšenice, to je u redu. Samo je važno da je bez dodanih vitamina.
A priprema se obično, kao i raž, staviš je močit 24 sata, nakon toga prokuhaš 10 minuta, ocijediš, pustiš da voda ispari i to je to.
A priprema se obično, kao i raž, staviš je močit 24 sata, nakon toga prokuhaš 10 minuta, ocijediš, pustiš da voda ispari i to je to.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- mr. gljiva
- Ima zahvala: 37 puta
- pohvaljen: 96 puta
kuhanje raži 10min spada pod pripremu raži...nakon što voda ispari trpaš u tegle
i na sterilizaciju
i na sterilizaciju
skuliran do jajc
Ljudi izbilo mi oko 10 -ak malih pechurkica na 4 kejka i tako stoje vec jedno nedelju dana,Ne napreduju a ni ne abortiraju....jedna je malo veca od ostalih oko 1.5 cm....
ja mislim da kejk nema dovoljno vode u sebi da ih izgura(odn gotovo sam siguran) nzm sta da radim.napokon su mi krenule posle godinu i 2-3 meseca NEED Help
ja mislim da kejk nema dovoljno vode u sebi da ih izgura(odn gotovo sam siguran) nzm sta da radim.napokon su mi krenule posle godinu i 2-3 meseca NEED Help
Baci preko noći u lonac hladne vode. To bi trebalo pomoć.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Hvala ti hypno, da uberem postojece churkice ili da potopim sa njima,
nesmeta im potapanje kad su izbile? javim sta bude i okachim fotku ufcourse
nesmeta im potapanje kad su izbile? javim sta bude i okachim fotku ufcourse