Pozdrav svima, imam samo jedno kratko pitanje..
planiram raditi po ovom gajdu za monotube
https://www.shroomology.org/forums/topi ... -monotubs/
I zanima me gdje nabaviti prikladan kravlji izmet?
nabavka kravljeg izmeta
Re: nabavka kravljeg izmeta
Predstavi se ekipi za početak ovdje: https://www.themajka.com/viewforum.php?f=40
Šta se tiče kravljeg izmeta, kao i konjskog, ima ga u blizini krava i konja..dakle u prvom selu.
(a ako kazes u kojem podrucju zivis, mozda dobijes i tip gdje ga ima)
Šta se tiče kravljeg izmeta, kao i konjskog, ima ga u blizini krava i konja..dakle u prvom selu.
(a ako kazes u kojem podrucju zivis, mozda dobijes i tip gdje ga ima)
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
- mr. gljiva
- Ima zahvala: 37 puta
- pohvaljen: 96 puta
sumnjam da imaš igdje za nabaviti izmet u takvom stanju kakvom se traži za uzgoj, a to je da mora odstajati na suncu, vjetru i kiši određeno vrijeme (to bolje hypno zna) da se ispere sav amonijak i ostali spojevi da ostane samo razgrađeni biljni materijal na kojem će rasti micelij
skuliran do jajc
Konjski je daleko bolja opcija zbog neprobavljenih komadića trave. Lakši za radit, bolja konzistencija, manje smrdi i više odgovara gljivama. Kravlji je gadan, uvijek ga treba miješati s nečime, jer je krava preživač pa sve bude probavljeno i zbijeno. Baš sam neki dan šetao po brdu gdje pasu krave i gledao te smrdljive hrpe dreka, odlično bi mi došle za pomiješati u vrt ali bi se teško mogao natjerat da to skupljam i prenosim... Inače kada koriste kravlji drek za gljive, uglavnom se radi o kompostiranom i ispranom gnojivu.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Znam ja gdje imamr. gljiva je napisao/la:sumnjam da imaš igdje za nabaviti izmet u takvom stanju kakvom se traži za uzgoj, a to je da mora odstajati na suncu, vjetru i kiši određeno vrijeme
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
Iz zagreba!
Gdje ima?? pomozite mi ovi monotubovi su zestoki
Ili ako ima neka bolja opcija? kokosovo vlakno plus nesto drugo? ili mi recite za neki drugi supstrat... ovaj sam vidio na forumu i dopao mi se rezultat pa ono...
Gdje ima?? pomozite mi ovi monotubovi su zestoki
Ili ako ima neka bolja opcija? kokosovo vlakno plus nesto drugo? ili mi recite za neki drugi supstrat... ovaj sam vidio na forumu i dopao mi se rezultat pa ono...
Nažalost nisam nikad išao po okolici zagreba, tako da ti nemrem tu pomoći..
Moze li mi netko molim vas dat link za izradu monotuba sa sastojcima dostupnim u nasim krajevima... uskoro ce mi se kolonizirati teglice i moram pripremit monotube... hvala!