B+, pokušaj drugi
Re: B+, pokušaj drugi
Nadam se da nisi otvarao tu teglu gde kazes da se oseca prijatan miris kafe (mada ne znam kako bi drugacije osetio) a ako si otvarao a nisi bio u maximalno sterilnim uslovima verovatno ces navuci neku kontaminaciju....Nadam se da nisam u pravu....Mozda neko drugi moze vise reci...Srecno..
Nakon tjedan dana, evo kako izgledaju
Puno su više 'fluffy' neko zadnji puta
Jedva čekam da vidim šta će biti
U međuvremenu su, prije par dana, stigle Tasmanian spore, a starci odlaze u petak, možda ću supjeti nešto iskombinirati pa nabacit novu turu gljiva
Puno su više 'fluffy' neko zadnji puta
Jedva čekam da vidim šta će biti
U međuvremenu su, prije par dana, stigle Tasmanian spore, a starci odlaze u petak, možda ću supjeti nešto iskombinirati pa nabacit novu turu gljiva
Pozdrav, ljudi!
Prošlo je mjesec dana i vrijeme je da vas izvijestim o stanju stvari.
Da ne duljim, ovako danas izgleda posuda:
Eto, tako je to. Ja se nadam da ih ovaj put neće nešto pokositi kao prošli put...
Može li mi netko još samo reći kada su spremne za berbu? Čitao sam da kad im se klobuk otvori da je to to, što se meni čini da je slučaj sa ovih par.
I jedna grupna za kraj
Živjeli!
Prošlo je mjesec dana i vrijeme je da vas izvijestim o stanju stvari.
Da ne duljim, ovako danas izgleda posuda:
Eto, tako je to. Ja se nadam da ih ovaj put neće nešto pokositi kao prošli put...
Može li mi netko još samo reći kada su spremne za berbu? Čitao sam da kad im se klobuk otvori da je to to, što se meni čini da je slučaj sa ovih par.
I jedna grupna za kraj
Živjeli!
- vrtniPatuljak
- Ima zahvala: 23 puta
- pohvaljen: 9 puta
- Homunculus
- Ima zahvala: 46 puta
- pohvaljen: 38 puta
Super su, beri ih odmah, sad su prave!
Neki beru baš malko pre nego što pukne prsten, neki tek pošto pukne, male su razlike ali je to pravo vreme .
Neki beru baš malko pre nego što pukne prsten, neki tek pošto pukne, male su razlike ali je to pravo vreme .
“Stop consuming images and start producing them.”
Terence McKenna
Terence McKenna