Marijuana

Svaka biljka, svoja priča. Upoznajte magične biljke i način na koji ih možete uzgojiti.
Odgovori
Avatar
WIZARD
rank4
Postovi: 113
Pridružen/a: 30.04.2010, 03:20
Ima zahvala: 35 puta
 pohvaljen: 20 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la WIZARD »

[media]link[/media]
:D :7464:
Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming.When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.
zaxxon
rank1
Postovi: 1
Pridružen/a: 10.09.2010, 18:33

Re: Marijuana

Post Postao/la zaxxon »

wow
Avatar
Kadulja
rank5
Postovi: 171
Pridružen/a: 29.10.2011, 23:17
Ima zahvala: 40 puta
 pohvaljen: 19 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la Kadulja »

ckola je napisao/la:e stari moj, šta bi to tek bilo da je kod nas legalizacija kao u nekim nizozemskama...gledam te slike neke i tako to...pa kod nas bi ko drvo velike biljke narasle da ih nemoramo skrivat po kojekakvim buksama i šikarama(a i tamo naraste o ho ho, cca 4 m)...pa koje bi to prekrasne šume bile
Može narasti tak visoko?? :-o
Devil'sChase je napisao/la:@Kadulja, nemoj se ljutiti ali izvalila si jako veliku glupost... @Beyond- mislim da ne samo tebi nego svima nama nije isto, to se podrazumijeva totalno, ma glupo uopce pricat....... I nemrem ja odredivat nista, ali dajte, mozda je malo bedasto na the majka otvarati vutru.org, super je imati informacije o cannabisu ovdje i neke tekstiće ovako, ali za ostale stvari- Imamo Vutra.org, :) Nemojte se samo naljutiti na mene molim vas :)
Jbg. Meni je isto. Opije me jedno, a opije me drugo. Nisam alkoholičar pa mi čaša crnog vina uz malo coca cole ne predstavlja opasnost.
Isto kao ni marica.
Avatar
Beyond Le Fov
Moderator
Postovi: 1578
Pridružen/a: 06.02.2010, 21:48
Ima zahvala: 424 puta
 pohvaljen: 1453 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la Beyond Le Fov »

Kadulja je napisao/la:Opije me jedno, a opije me drugo.
Hm da, opije, ali i mijenja svijest jedno i drugo, al na drugačiji način, meni je alkohol i trava nebo i zemlja razlika.
Avatar
Kadulja
rank5
Postovi: 171
Pridružen/a: 29.10.2011, 23:17
Ima zahvala: 40 puta
 pohvaljen: 19 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la Kadulja »

Meni nije. Sve mi je smiješno kada sam pijana i sve mi je smiješno kada sam napušena. Kada sam pijana vrti mi se i jedva hodam, a tako i sa travom. Kada sam žestoko pijana isto imam flashbackove, a sa maricom isto. Jedina razlika je što nakon marice ne povraćam, ili što kada pijem ne dobijem divan apetit za svim što mi se nađe pri ruci. :)
Avatar
kontaminacija
rank5
Postovi: 160
Pridružen/a: 21.03.2010, 21:41
Ima zahvala: 1 put
 pohvaljen: 9 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la kontaminacija »

[media]link[/media]

:thumbsup:
Avatar
Beyond Le Fov
Moderator
Postovi: 1578
Pridružen/a: 06.02.2010, 21:48
Ima zahvala: 424 puta
 pohvaljen: 1453 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la Beyond Le Fov »

Kadulja je napisao/la:Sve mi je smiješno kada sam pijana i sve mi je smiješno kada sam napušena. Kada sam pijana vrti mi se i jedva hodam, a tako i sa travom. Kada sam žestoko pijana isto imam flashbackove, a sa maricom isto. Jedina razlika je što nakon marice ne povraćam, ili što kada pijem ne dobijem divan apetit za svim što mi se nađe pri ruci. :)
Interesantno, zanima me da li si ikad probala psihodelik neke pristojne doze i imala iskustvo koje bi mogla okarakterizirati kao spirtualno iskustvo i iskustvo proširenja svjesnosti (što god to tebi značilo), mistične povezanosti, jednosti i ljubavi?
Avatar
Red
Moderator
Postovi: 3274
Pridružen/a: 06.02.2010, 20:50
Ima zahvala: 242 puta
 pohvaljen: 701 put

Re: Marijuana

Post Postao/la Red »

a kada vec beyondu odgovaras, jel si ikada probala Marimahunu koja je iz nekog domaceg uzgoja a ne neka sa ceste. moram napomenut da i tu ima velike razlike.

zasto pitam? znam neke ljude koji npr ne puse jer kazu da im marimahuna radi lose. Znam na sto misle jer je i meni bilo tako. svaki put kada bi zapalila neko sranje nisam mogla doci k sebi 2-3 sata, totalno debilan osjecaj.

medutim kada sam prvi put probala marimahunu koja je uzgojena na "pravi nacin" moram priznat da me djelovanje iznenadilo posto to nema veze sa onim sranjem sto sam pusila prije. sada kada naletim na nesto bezveze ne mogu se nacuditi koliko lose djeluje i koliko to nije To. ma ja to nebi nazvala nikako osim tupog osjecaja u mozgu.

napravila sam test, svima koje znam da rijetko puse ili ne puse (radi slicnih razloga) dala sam nesto svoje domace, da degustiraju u toplini svoga doma, uz partnera ili solo... i Svi od reda bi mi drugi dan rekli: Jaooooo pa ovo je nesto predobro! To nema veze sa onim sto se inace pusi. da znam... nije ni blizu.

da se razumijemo kaduljo draga, nitko tebi ne pokusava nametnut misljenje, vecina nas ovdje konzumira marimahunu dugi niz godina i cijenimo marimahunu kao lijek, za dusu i tijelo. Ja sam npr neke stvari uz marimahunu popravila kod sebe, isto tako odbacila alkohol kao sredstvo intoksikacije, sada rade popijem koje pivo i zapalim, nego da se napijam.

Treba eksperimentirati i biti bez predrasuda. Nikad ne znas sto mozes otkriti :thumbsup:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Avatar
Devil'sChase
Moderator
Postovi: 600
Pridružen/a: 07.06.2011, 07:40
Ima zahvala: 316 puta
 pohvaljen: 206 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la Devil'sChase »

Jer gle Kaduljice, stvari s ulice se nemogu uspoređivati s uzgoojenim prirodnim biljkama,bas kokak Red kaze,.Vjeruj nezelis znati scime sve spricaju dileri vutru s ulice... Vise nikad uzivotu nakon uzgojene biljke nebih htio probati nesto s ulice, niti vjerojatno necu. I nemozemoo pricat o vutri ovak na toj razini, mislim... u opcenitom nekakvom smislu "opijanja" jer to nije to... Tu su stvari koje su izvan granica takvog shvacanja... Naravno znaci, zdravlje prvenstveno, naucit ces i vidjeti ako ce te zanimati koliko je to ljekovita biljka (nesto Nevjerojatno !!! :D) I kakva cuda moze ciniti, ja sam prestao pusit duhan zbog vutre i to je najmanje sto ona moze pomoci :) Ali s citanjem na forumu (ako budes) o psihodeliji, i svemu o mag.biljkama tj ne i o biljkama, opcenito o tom da skuzis kak Beyond kaze- duhovnosti, promjenama svijesti, shvacanja ,,,, skuzit ces valjda o cemu se tu radi. al treba vremena... Nebuš se ista vratila :D
Avatar
Mudrac
rank3
Postovi: 57
Pridružen/a: 10.04.2010, 19:00
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 4 puta

Re: Marijuana

Post Postao/la Mudrac »

:ohnoo: SOVICE?!>:!##$%^*& :-?<<>>> . aaaa aaaaa ????nesto kao bolje da se tema zatvori. tako neto pijuchu. nmm pojma :eeek: !!! JA ih podrzavam!!!
Odgovori